Tehnički kutak > Skuter projekti
Aerox 46 (midrace)vol.2 : danc00
danc00:
danc00:
Evo male nadopune, ipak sam stavil stage6 podizać, mada sam reko da to više ne stavljam, dobio ga skoro na poklon...pa reko da se ne baci ;D
Odmah potom radi izgleda sam se bacil na izradu nosaća tablice, pošto okvir imam od inoxa trebalo je napravit samo nosać...zrezal sam aluminijsku ploćicu stavil prokram vijke i bakrene matice da nebu hrđe i to je to, 20€, a patent je na mjestu, čak mogu štelat nagib tablice :icon_thumright:
I treća stvar i najbitnija je karb! Stavil sam 45 ler diznu, i 82 glavnu! Kad sam prvi put stavil 45ler diznu bilo je sranja, nisam mgel krenut jer je samo mukal, no nisam uopće probal korigirat vijak smjese.
Sad sam stavil 45ler i igral sam se sa vijkom smjese, i uspel sam naštelati savršen odaziv bez zadrške i mukanja. Znači 45ler dizna je pasala, samo je trebalo podesit smjesu. Svječica mi je sad dobila smeđiju boju, dok je prije vukla na tamno, a u leru je bila crna i bio sam 100% siguran da nije dobro jer je bila prebogata smjesa na nižim okretajima.
Sad je odlično, može se reći da je to to, setup 19mm karba je pogođen za ovaj setup skutera. Možda ću sad spstit i potrošnju za 1dl :laughing7: :laughing7:
danc00:
Evo finalni proizvod ;D ! Ide solidno, troši 4-4.5L/100km i izgleda...ah kako kome ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju