Općenito > Propisi

prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??

<< < (7/10) > >>

Santa_Kloz:
napravite si neki shortcut na mobitelu za snimanje zvuka, pa kad god će biti neka takva situacija samo upalite snimanje i kasnije imate kakav takav dokaz.

Grale:
x puta su me zaustavili na skuteru il u autu.jednom sam platil kaznu za brzu voznju u autu kaj i je istina.vise puta su me zaustavljali na skuteru zbog rutinske kontrole,sto je sasvim u redu zbog idiota koji voze ne regane skutere i bez vozacke.pa kaj sam ja budala bil kaj sam radil cijela ljeta ko klinac u srednjoj da si platim vozacki,kupim skuter i regam ga,a ostali misle to izbjegavat?znali su me i vikendom zaustavljat zbog alkoholnih akcija gdi imaju pravo svakom dat puhat,al ja nisam ni jednom jer su me vidli pol sata prije kak sok pijem u bircu dok su oni bili na kavi.s murjom puno susreta i svi pozitivni.zato ne vjerujem previse u price o stalno nadrkanim murjakima,a i jedno ljeto sam radil u policiji i svi uvek rado pomognu ak treba i lepo objasne, zato za murju sve pet objasne, zato za murju sve pet :icon_thumright:

luis57:

--- Citat: Pupo - 19 Rujan, 2011, 17:54:45 ---Jbt, i vi ste mi neke pičkice. Šta sad, malo su vas zaplašili i dobro. Pa nisu vas tukli.

--- Kraj citata ---
nije mi samo jasno kako netko moze ovako glup odgovor izvaliti... :angry7:
bolje nista ne odgovoriti nego ovo...

DvdAerox:
mene je jednom murjak gurnuo, nisam mu nista ni rekao (ruzno ili bahato), ali je bio dosta nadrkan na frenda pa je tako reagirao, ali obzirom da je krivo postupio, malo se smirio  ::)... bio sam maloljetnik pa nisam nista poduzeo, samo su mi rekli da ce me odvest doma u maricu haha, i tako je bilo ali sam im reko krivo mjesto da me ne vide susjedi  :toothy12:, a u kombiju cjelu bukvicu, ono 17 godina a ovi seru da bazdim po alkoholu a bilo je 4 popodne haha, a ja im kazem da mozda futam po cigarama jer sam bio igrat biljar u kaficu, a ovi a si siguran da su cigare, a ne mos si mislit neko je duvo vutra u birtiju lol...jos su mi rekli na kraju da ce mi oprostit 700 kuna za kacigu... da si mislim najbolje da mi naplatis jos cu te prijavit...uglavnom na kraju su me pustili jos dalekse od doma (i oni su kao rekli: "da ne misle da si kriminalac"), danas mi je to sve smjesno  :toothy12: al tad mi je bilo adrenalin rush i shok veliki i obzirom da je subota bila isao sam sve oprat cugom :P

JogFromYamaha:
gle i sta sad murjak je malo izreagirao se i prestrasio malca
prijava ti je uzaludna jer 2 vele da je bilo sve ok 1 veli da se nesto dogodilo
tako da to nema smisla si blatit ruke s tim

nije mu nista ucinio i to je to malo ga prestrasio
ako pricas s policijom onda se smiri i budi kulturan i u vecini puta ce ti to vec biti veliki +
pa ce se i oni normalno ponasati
ja razumijem policajca koji se izdere ako mu klinac soli pamet i sl.
bolje da ga sad nauci pameti kak se ponasa nego da s 25 zavrsi u cuzi i placa kazne zbog vrjedanja

ja sam vec vise puta bio zaustavljan od policije radi kontroli i sl.
cak sam bio i na utakmicama di su se mlatili pa sam s policijom uvjek kulturan bio i ne im isao na zivce i nikad imo problema
a da svaki policajac ima kad tad los dan jebiga dogada se

a za ostalo malo edukacije za tebe tvog buraza i ostale na forumu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju