Općenito > Propisi
prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??
qLitoRisZu:
zaustavili su mi buraza dns i zapisuje podatke i sve super sad ga trazi da nazove doma (kolko ja znam zakonski treba obavjestit roditelja ili skrbnika di sam jel tako???) kaze mu suti mali pi*ka ti materina picku cu ti razvalit usro se ziv jos uvjek je u soku da jedan policajac mu ide to govorit od kud mu pravo? a da on to njemu reko vec bi bio u popravnom domu ili tamo negdje.... sta da radimo? da sutim po pi*da i pravim se da nije nista bilo? ili da prijavim slucaj? vjerujem da nisam jedini samo sto ljudi sute... sta da radim ??? buraz nije sposoban sutra za skolu sav je u skou ko ce mu to opravdat?
neven92:
a kom ce vjerovat,dvojici punoljetnih policajaca il jednom maloljetniku? jbg,nemres im nis.. :angry7:
qLitoRisZu:
znaci u ovoj je*noj hrvatskoj vrjedi ono pravilo ko na divljem zapadu nac ga i ubit boga u njemu zalosno al istinito....
neven92:
znam i ja takvih par primjera,i nemres im nista...a to ubit boga u njemo zbog takve stvari to ti nije najbolja ideja...
SPecial:
--- Citat: neven92 - 19 Rujan, 2011, 17:12:41 ---znam i ja takvih par primjera,i nemres im nista...a to ubit boga u njemo zbog takve stvari to ti nije najbolja ideja...
--- Kraj citata ---
Daj molim te ne pricaj ako ne znas. 016122982 Evo,to je broj od njihove interne kontrole. Ako ima broj znacke policajca ili zna vrijeme,ili zna broj tablice policijskog vozila,,ili ima papiric o primanju kazne rijesit ce se.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju