Općenito > Propisi

prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??

<< < (6/10) > >>

Drnda:
a jesi bio u prekrsaju, ako jesi, to je ok, ja recimo nisam bio pa su sranja radili  :toothy11:
a buraz je bice zvao kako bi se odma sredila kazna a murjak je to odmah rijesio na svoj nacin

Loris Ri:
ma kad vidite da je neki nadobudni,nadr*ani bolje sutite,nemoj se svadat s njim jer ces si jos vece sra*e napravit....
ja sam isto 2godine vozio bez vozacke,zaustavljali su me 5-6 puta(prometnjaci) i moras na finjaka sa njima,al nakon 2 godine me zaustavila interventna sa defenderom nisam bjezo nit pokuso,bila su trojica,jedan je bio nadr*an ova dvojica su se nesto zajebavala pricali kako su bjezali sa apn-ima,al ovaj treci je samo piso i smijo mi se u facu al jbg....
sad sam polzio,sve mi je po propisu i sad im sa zadovoljstvom stajem jer znam da mi ga mogu popu*it...

Zokaaa:
Situacija od prije pola godine.
Inace rolam cigarete, tj kupujem duhan na kiosku i rolam u rizle. Zaustavi me patrola ja sa cigarom u ustima, veli ti meni lik šta pušim jel to trava? ja njemu ne, to ti je duhan i pokazujem mu vrečicu. Na kraju pretres cijelog auta, alkotest hebanje mene u mozak i nakon sat vremena me puste. Sad zanimljiv dio, išao sam na posao, zakasnio sam sat i pol vremena, jer pol sata mi je trebalo do posla. Drugi dan sam dobio otkaz.

I šta reći. Serem se na takve "policajce" koji neznaju razliku između usranog duhana i trave. Ovim putem im zahvaljujem što sam dobio otkaz.

kiza-iz-kvarta:
pred koji mjesec su došli po mene da me vode na sud (zbog ignoriranja prometnih kazni)

budući da je bilo jutro i da su me probudili,skužim ih kroz prozor,skinem gaće i obučem od stare bade mantil i tako im gol u bade mantilu otvorim i pitam kog trebate?

a bila dva starija murjaka 40+ i skužim kako frajeri gledaju u stranu da mi ne gledaju u kiflonera i kažu trebamo vedrana...ja kažem ja sam vedran ali ima jedan problem,sva odjeća mi je na pranju i nemam ništa za obuć....ljudi gledaju u čudu i ja ima kažem jebi ga kad mi se opere veš naletit ću do suda...ništa me nisu pitali samo su se okrenuli i otišli,a ja naravno nisam otišao na sud....

peski:
imo sam i ja lošeg iskustva s njima. vodili me u stanicu, navodno napravio neku saobračajku. da bi se na kraju uspostavilo da lik traži bijeli Fiat Tipo, ja vozim bjeli Bravo. e to nastaje veselje. kasnim na poso več dobrih 2 sata.
naon pola sata me puste, ja odma zovem kolegu, on načelnika županije il tako nešt, internu. lik je dobio svoje, još radi, ali neče dugo. više me  ni ne gleda u prometu. nit mene, nit obitelj.

tako da mislim da treba pokazati zube, a ne glava dole, jer vidite kamo nas je to dovelo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju