Općenito > Propisi
prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??
steeef:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 22 Rujan, 2011, 01:18:19 ---To je uradio ovde jedan murijak momcicu od 19 godina jer je bjezao,pa se proslavio
A drugo,de da vidim kome ce vjerovat da se to desi u po centra grada?
--- Kraj citata ---
ne bježi se u centar grada nego čim dalje..murjaci su uvijek po dvoje.
kak ti kršiš zakon tak si ga oni znaju 'prilagodit' i nemreš im ništ jer oni su zakon.
moreš se bahatit al onda ni nisi za drugo neg da dobiješ.
u ovom slučaju more bit i da se mali izmislil to doma da starci ne pizde na njega zato jer je dobil kaznu.sve je moguće
ziloryder:
--- Citat: steeef - 22 Rujan, 2011, 01:27:25 ---ne bježi se u centar grada nego čim dalje..murjaci su uvijek po dvoje.
kak ti kršiš zakon tak si ga oni znaju 'prilagodit' i nemreš im ništ jer oni su zakon.
moreš se bahatit al onda ni nisi za drugo neg da dobiješ.
u ovom slučaju more bit i da se mali izmislil to doma da starci ne pizde na njega zato jer je dobil kaznu.sve je moguće
--- Kraj citata ---
Nevjerujem da ce mu past na pamet za izmislja mozda postoji mogucnost da uvelicava :dontknow: al opet nemos tu nista jer je u prekrsaju, mogo sam se i ja bunit sta su me osramotili kroz grad i uveli u auto ko najveceg lopova s rotacijom upaljenom, al vozio sam skut bez vozacke i nemam se sta bunit :sad1:
SPecial:
--- Citat: steeef - 22 Rujan, 2011, 00:02:47 ---a klinci smiju vozit bez vozačke i neregistrirane skutere?
iz čistog mira mu sigurno nije.
autor teme ignorira već ni neznam sam koje moje pitanje tak da sam siguran da je bil u prekršaju i zapizdil stvar.
da sam murjak i da mi bježi pa ga moram ganjat i ugrožavat sebe i druge ljude radi jednog malog bahatog mulca,e pa j#bo bi mu sve po spisku..ak nebi i šamar popil još.
moguće je i to.
--- Kraj citata ---
A sta ako ga ne uspijes uloviti nekoliko puta,a ne mozes mu nista dokazati?
I ja nebi skutericem bjezao izvan grada,jer mu krajnja brzina nije vrlina.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju