Općenito > Propisi
prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??
Iwo SR Tuono:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Rujan, 2011, 21:43:05 ---Kod interventne pogotovo vrijedi da sutis i radis kaj ti vele jer imaju kratki fitilj
--- Kraj citata ---
previše teretane :laughing7:
qLitoRisZu:
--- Citat: daRio - 19 Rujan, 2011, 22:36:28 ---Bilio bi mi jako drago kad bi me netko poslušao.
Imam puno više godina od mnogih vas,aktivan sam u auto moto svijetu kroz klubove i forume skoro 20 godina i iz iskustva vam kažem da sve auto moto forume prati policija.
Okanite se ovakvih pisanja jer će vam ako se zainate napraviti probleme da će vam se g#vn% zaljepiti za kičmu.
Nije se jednom desilo da su akteri ovakvih priča opet imali susret sa istom patrolom.
Sa Policijom se ne isplati ratovati a za vas dvojicu buraza i forum bi bilo najpametnije da se tema stavi na invisible ili obriše ali to je opet stvar o kojoj vođe foruma mogu odlučivati.
--- Kraj citata ---
zasto onda netraze one sto varaju na trgovini?? jer u hrvatskoj sto si veci lopov manje ces naj*at
ma nista cekat cu da vidim sta ce bit,i onda kad vidite da neko bjezi policiji pitate zasto? bas zbog toga.
kolko sam ja puta imo los dan ili ne neko nazivciro al se neiskaljujem na drugim ljudima nego na onom ko je kriv za to jesam mu ja kriv kaj se njemu neda radit?
bm_bandit:
slažem se
meni su jednom rekli sve se smije što nije zabranjeno, toga se i danas držim, ima nešto i u tome..
steeef:
--- Citat: qLitoRisZu - 20 Rujan, 2011, 17:16:00 ---zasto onda netraze one sto varaju na trgovini?? jer u hrvatskoj sto si veci lopov manje ces naj*at
ma nista cekat cu da vidim sta ce bit,i onda kad vidite da neko bjezi policiji pitate zasto? bas zbog toga.
kolko sam ja puta imo los dan ili ne neko nazivciro al se neiskaljujem na drugim ljudima nego na onom ko je kriv za to jesam mu ja kriv kaj se njemu neda radit?
--- Kraj citata ---
još uvijek tučeš po svom a nisi rekel zbog čega je uopće zapisival tvog braceka??
Miki-speedy:
--- Citat: steeef - 20 Rujan, 2011, 20:12:07 ---još uvijek tučeš po svom a nisi rekel zbog čega je uopće zapisival tvog braceka??
--- Kraj citata ---
Da je ne znam ni ja sta uradio ne smije mu psovat i vrijedjat ga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju