Općenito > Propisi

prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??

<< < (5/10) > >>

B.E.R.O.:
g#vn# KOJA NIKAD NISU NIKOME NISTA KORISNO NAPRAVILI!!!!
Meni je jedan opsovao mater i ja njemu,i da dobio sam i samar od njega...
Bilo je to kad sam imao 14 godina,rekli su mi sta cu raditi sa 18.
To je bilo zato sto sam bijezao od njih,ali neuspjesno uhvatili su me i zbog toga mi je kreten psovao i lupio samar.
Murjak je dobio otkaz kad su se oni masovni otkazi dijelili i par godina kasnije susreo sam ga na ulici bio je to ugodan susret!!!!
 ;D ;D

Zokaaa:
Ma decki, pogledajte gdje živimo i onda razmislite dali cete moci pravdu istjerati.
Kod nas u policiju su dosli zadnji šupci koji nisu mogli ništa drugo završiti i sad glume glavne frajere. Al doc ce i njima jednom sve to na naplatu.

steeef:
a zbog čega je buraza zaustavil il zapisival?jel bil u prekršaju?
jel ga privel il je samo zapisival podatke?
ak te neprivedu u postaju nemoraju zvat nikog,ni oni ni ti.
prijavit isto moru to tvoji roditelji ak je buraz maloljetan,ne ti.

lovili su i mene u prekršajima i maloljetnog na motoru bez dozvole pa kaj,naletel sam na njih,stal sam pospominjal se kulturno i nikad ni jedan mi nije rekel ni jednu lošu riječ..kaj ja imam pizdit na jednog murjaka ak kršim zakon i on mi napiše kaznu?
većinom mi i oproste dok nije neki prekršaj velki jer fino priznam i znam da sam kriv.
takvi smo mi ljudi,uvijek nam je neko drugi kriv za naše greške a ne mi sami.

ak bude vrijeđanja kakvih još na bilo čiji račun bude lokot

Drnda:
da deniju i vedranu odgovorim na njihove o tim lesinarima
gle zaboli me ona stvar tko je on, imam i ja jake veze, ako me raspizdi, nije problem uciniti par poziva, vjeruj mi , na kraj pameti mu nebi bilo reci jednu glupost  :icon_thumright:
a dalje, inace , puno frendova mi je u policiji, i s dosta murjaka sam super, inace ih postujem, ali  postoji gamad, i u prometnoj, a narocito u interventnoj
zaustavili su me pred 2 godine u 11 mjesecu kad je bila neka akcija na alkohol i opojna sredstva(zaustavljali svako auto)
prvo, zaustavio me naglo na sred ceste, ja uredno stao, rekao da ugasim auto, ja ugasio, rekao da izadjem i napravio pretres mene i 3 frenda sa mnom, pregledali onako po autu( golf2 gtd,inace za polje auto), ok, zovne me k kombiju, ja dodjem i pusem, pokaze 0.0, i kao pita jesan voljan dat slinu za test na opojna sredstva, kazem ja nema problema , ok, i kao rece da ce trajati oko 20 minuta, ja ga pitam mogu li auto maknuti sa trake i ugasiti svijetla, tu pocinju sranja, i sere njih par murjaka stalno ( imao malo duzu kosu, i kako sam dosao s posla prije sat vremena, krvave oci, inace mi tako pri naporu cijeli dan budu) i ok, ja jedem g#vn# i oni mi kazu da ne serem , da auto stoji tu, pretres nekakvi napravili, frendovima kazu i nekima okolo, kao ja odgovaram nekom opisu drogerasa, i da sumnjaju da imam neka sranja, bla bla, neznam tocno sve
i napokon to zavrsi s testiranjem i kao od 5 skupina pozitivan na lijekove, (govorim mu da sam prije 3 dana prestao piti antibiotike radi upale zuba, vjerojatno je to) on mi sere da sam kriminalac, ovo ono,  i ide me utrpat u kombi njih par.. ja im kazem da me ne diraju, da idemo na vadjenje krvi i urina, da ja ima zakonsko pravo na to, jer sam rekao da ne priznajem ovo..
opet neka sranja i prijetnje, ok, progutam to, pred 200 ljudi me utrpaju kao zadnjeg klosara u maricu i vode me u hitnu, tamo 1.5 sati ispunjao neke psihotesteve, vadjenje krvi, urina, tlak, ovo ono, i cijelo vrijeme neki k**ra* me prave ludim i ismijavaju, pitaju dezurnog kao koji je spoj benzodiazepan na koji sam pozitivan, i lik im kaze da je to u antibioticima i lijekovima za spavanje ...
opet neki k**ra* seru, i napokon me puste iz ordinacije, i ja kulturno zamolim svoje dokumente i vozacku, te da me vrate odakle su me doveli, pocnu opet pametovanja da sam ja glup da ne serem i pravim se pametan pred njima, ok, ja im kazem, ako ne poznajete propise, sto ocito je istina, zovnite nadredjenog pa pitajte, i opet sranja i stvarno lik nazove, nadredjeni nema pojma na prvu, ali saceka i kao provjeri i kaze da je tako, vrate mi to, vrate me opet nazad, pun k**ra* ljudi okolo, pocele price svakakve, i ja popizdio, i usao u kafic, popio kolu, vec se zatvaralo lagano, i ja se okrenem i da cu nazad, kad ovi opet zaustavljaju, ja im samo otvorio prozor i kao stajem, lik kaze, zar opet ti jbt, ajde leti doma..
trpio sam tada, ali rekao sam nikad vise, ako su oni g#vn#, biti cu i ja g#vn%..
ako su normalni, normalan cu biti i ja....

ziloryder:
Ma nisu ni oni bogovi, ja sam ih uvjek postovao i nekako osjecao nekakvu sigurnost, postenje, nema toga vise  :dontknow: ... meni je bila ista situacija ko tvome bratu samo su mene strpali u auto i s rotacijom kroz grad odveli u stanicu, ocrnio sam se ispred poznanika mnogih ko najveceg lopova jbt... i od tad mi se promjenilo misljenje o njima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju