I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
iskreno ne vidim potrebu za ovim,osim sto cete sjebati one koji imaju dial up konekciju.cirkus bzvz
PSod sad fotke linkane direktno ili preko imageshacka i td. otvaraju se u "lightbox" stilu tako da je i to malo dotjerano
Citat: eladio - 24 Veljača, 2008, 01:27:43PSod sad fotke linkane direktno ili preko imageshacka i td. otvaraju se u "lightbox" stilu tako da je i to malo dotjerano imam je primjedbu sta se tice otvaranja tih slika,slika mi se otvara 5 min i na kraju mi se ne otvori,mozda tu treba nesto popravit
Citat: speed - 24 Veljača, 2008, 12:43:56Citat: eladio - 24 Veljača, 2008, 01:27:43PSod sad fotke linkane direktno ili preko imageshacka i td. otvaraju se u "lightbox" stilu tako da je i to malo dotjerano imam je primjedbu sta se tice otvaranja tih slika,slika mi se otvara 5 min i na kraju mi se ne otvori,mozda tu treba nesto popravitimas problem.. koji browser?testirao sam na mozili i ie6
Citat: eladio - 24 Veljača, 2008, 13:11:18Citat: speed - 24 Veljača, 2008, 12:43:56Citat: eladio - 24 Veljača, 2008, 01:27:43PSod sad fotke linkane direktno ili preko imageshacka i td. otvaraju se u "lightbox" stilu tako da je i to malo dotjerano imam je primjedbu sta se tice otvaranja tih slika,slika mi se otvara 5 min i na kraju mi se ne otvori,mozda tu treba nesto popravitimas problem.. koji browser?testirao sam na mozili i ie6 imam mozzilu