2 gozz
nitko te ne tera i nitko ne mora znati da ne dajes svoje pravo ime, ajd prezime moze, tko te tera da dajes tocnu godinu rođenja i grad
glavno da je mail valjan koji treba da bude
jesi se uvrijedio na tu aktivaciju ko da moras poslat preslik osobne
ne kuzim cemu tolika panika oko toga

Gle, vidi....
ja se nisam regao, i niti neću.
Mislio sam se regati da pročitam koju riječ, reko možda nešto pmetno čujem, ali na kraju, vidjevši ove uvjete, rekao sam "ma zaboravi".
Prvo, forum je lockan. Ne možeš niti čitati postove akonisi registriran.
Ali gle čuda, oglase možeš čitati, da bi udovoljio članovima, pa im povećao mogućnost prodaje. -ODVRATNO...
Zašto je recimo oglasnik otključan, a ne mogu vidjeti recimo "tehnička pitanja", gdje bi možda saznao neki koristan tehnički savjet...
Zašto uopće moram ovisiti o "milost" ili "nemilosti" nekog "admina" da mi da palac gore ili palac dolje kao u rimskoj aremi, da bi mogao postati član tog presvetog društva...
Ako ću početi nešto kenjati, lijepo me bannaj, i gotova stvar... To je i posao modova...
Kužiš, jer ja pljujem sistem, a ne metodu. Drugim riječima, lako je napisati, da, ovem se Pero Gelender, i živim u podgorskoj 1 A Zagreb
Kada je namjera tog foruma da daš svoje PRAVO ime i prezime... PA te podatke nisam davao ni u trgovini kad sam skuter kupovao...
Ali u ostalom, ovo je temoa u kojoj ja samo svoje mišljenje dajem, a to je da je toliko zaguljen, kao da te primaju u Kraljevsku akademiju znanosti u Londonu, ti vrapca, ne?