Općenito > Generalno o skuterima

savjet za odabir skutera

<< < (6/8) > >>

Iwo SR Tuono:
kod mene u rijeci ima uspon pod 45 dug preko kilometra, ja krenem s uzlaznom brzinom 72, dođem gore s 48 a nije mi serijski skučo

Drnda:
kod mene je krivina za 90 stupnjeva na samom pocetku pa moras krenuti s 10 kmh, jer je nagli lom i usko tocno za jedno auto sirina, tako da sa 10 kmh krenem, na vrhu sam s nekih 45 kmh

ri-scoot:
dobar dan i hvala svima koji su se uključili u temu,

prema vašim mišljenjima vidim da od predloženih modela TGB ima svakako prednost.
U dućanu (gdje imaju i TGB R50X i Lunu Spedjet Evo 50 R) su mi nakon mog detaljnijeg raspitivanja svakako predložili da uzmem Lunu, oni ju odblokiraju (CDI) i sve je u garanciji..... Razlika je u cijeni također, i to cca 2000 Kn. Ne znam da li je razlog u tome da je TGB model 2009, a Luna 2010 ili nešto drugo. Isto tako, čini mi se dana Luni ima malo više mjesta za dva putnika...

Da li netko od forumaša ima ikakvo iskustvo sa modelima Engage Raptor II i Defiant II. Vidio sam u dućanu u Rijeci (na Mlaci) prodaju navedene skutere i na njima je oznaka JJ50QT....vjerujem da je to slično Baotianu.... Skuter ne izgleda loše, malo mi se više dopada izgledom Defiant.

Naime, čitajući vaše odgovore, na pitanje novo ili staro.....više bih volio novi model, nisam previše zainteresiran za rabljene. svojevremeno sam i ja ( u mladosti ) sklapao APN 4 i Automatik.... Novo je novo, a meni i ne treba neka jurilica..., a opet i cijena igra svoju ulogu.

Mojim curama se sviđa i model Piaggio Fly 50, pa razmišljam o 4t modelu....popodne idem pogledat u salon AF motori...

Pozz

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ri-scoot - 25 Srpanj, 2011, 09:57:13 ---dobar dan i hvala svima koji su se uključili u temu,

prema vašim mišljenjima vidim da od predloženih modela TGB ima svakako prednost.
U dućanu (gdje imaju i TGB R50X i Lunu Spedjet Evo 50 R) su mi nakon mog detaljnijeg raspitivanja svakako predložili da uzmem Lunu, oni ju odblokiraju (CDI) i sve je u garanciji..... Razlika je u cijeni također, i to cca 2000 Kn. Ne znam da li je razlog u tome da je TGB model 2009, a Luna 2010 ili nešto drugo. Isto tako, čini mi se dana Luni ima malo više mjesta za dva putnika...

Da li netko od forumaša ima ikakvo iskustvo sa modelima Engage Raptor II i Defiant II. Vidio sam u dućanu u Rijeci (na Mlaci) prodaju navedene skutere i na njima je oznaka JJ50QT....vjerujem da je to slično Baotianu.... Skuter ne izgleda loše, malo mi se više dopada izgledom Defiant.

Naime, čitajući vaše odgovore, na pitanje novo ili staro.....više bih volio novi model, nisam previše zainteresiran za rabljene. svojevremeno sam i ja ( u mladosti ) sklapao APN 4 i Automatik.... Novo je novo, a meni i ne treba neka jurilica..., a opet i cijena igra svoju ulogu.

Mojim curama se sviđa i model Piaggio Fly 50, pa razmišljam o 4t modelu....popodne idem pogledat u salon AF motori...

Pozz

--- Kraj citata ---
kad budeš išao u AF reci onom s dugom kosom nek ti ne levati i da ti napravi ponudu za neki dvotaktni skuter.

Ove kineze dolje iz Velimotor na Mlaci otpiši, od tog kruha nema

i prema AFu vozi uh pehlin 25 na sat, toliko će ti odblokirani kinez ić uz to brdo :D

piaggio fly 4t mašina se isto slaže u kini i isto ne puca od snage, tako da nećeš bit ništa puno brži od baotiana, to je sve jako tromo

Drnda:
moj savjet je da bjezis od kineza, tajvanci su miljama napredniji od kineza... vidis po spojevima , plastikama, sarafima i opcenito izgledom, kad bi rastavljao skuzio bi i da su masine puno bolje na tajvancima, jer kinezi imaju neke zvaka sarafe koji provrte glavu bez razmisljanja, a svako malo ih jebe nesto, ili struja, ili prijenos...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju