Općenito > Generalno o skuterima
savjet za odabir skutera
ri-scoot:
lijepi pozdrav svima,
javljam se iz Rijeke i treba mi savjet za kupovinu skutera od 50 ccm...do max 9000 Kn. Treba mi za vožnju po gradu i bližoj okolici, imam 90tak kg, visok sam 187 cm, a povremeno bi skuter koristila i moja supruga.
Surfanjem na internetu, po raznm forumima i obilaskom trgovina u Rijeci, mogući kandidati su:
- LUNA SpeedJet 50 EVO (crna mat)
- ENGAGE Raptor II
- ENGAGE Defiant
- KEEWAY Matrix 50
- TGB R50X
Molim vas za mišljenje, poneki savjet i preporuku....
Hvala unaprijed,
pralas:
od ovih 5 definitivno TGB
danc00:
--- Citat: ri-scoot - 20 Srpanj, 2011, 19:54:08 ---lijepi pozdrav svima,
javljam se iz Rijeke i treba mi savjet za kupovinu skutera od 50 ccm...do max 9000 Kn. Treba mi za vožnju po gradu i bližoj okolici, imam 90tak kg, visok sam 187 cm, a povremeno bi skuter koristila i moja supruga.
Surfanjem na internetu, po raznm forumima i obilaskom trgovina u Rijeci, mogući kandidati su:
- ENGAGE Raptor II
- ENGAGE Defiant
- KEEWAY Matrix 50
- TGB R50X
Hvala unaprijed,
--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,54966.0/topicseen.html
Ja bi zel ovo pored svih ovih i nemaš brige!
marin-w:
--- Citat: danc00 - 20 Srpanj, 2011, 20:28:41 ---http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,54966.0/topicseen.html
Ja bi zel ovo pored svih ovih i nemaš brige!
--- Kraj citata ---
Nemoj me nasmijavat.......nema nikakvih problema.....
Samo ne moze proc tehnicki,strah od kontrole na cesti,trosi kao auto,nema nosac tablice,nema retrovizore......covjeku treba ozbiljan skuter.....zena ovo-ono :)
marin-w:
--- Citat: ri-scoot - 20 Srpanj, 2011, 19:54:08 ---lijepi pozdrav svima,
- ENGAGE Raptor II
- ENGAGE Defiant
- KEEWAY Matrix 50
- TGB R50X
Hvala unaprijed,
--- Kraj citata ---
Rijeka i okolica su zeznuti za voznju. Treba ti nesto sto ce vuc u brdo a da je i cvrst jer su nase ceste divne pa je najbolji izbor tgb r50x od ovog tu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju