Općenito > Generalno o skuterima
savjet za odabir skutera
Drnda:
mislim da je 9% uzbrdica par kilometara je duga, nas dvoje na tgbu 303r(ista masina ko r50x) i ide 55-60 kmh po satu :icon_thumright:
marin-w:
--- Citat: danc00 - 21 Srpanj, 2011, 11:29:30 ---Ja te razmem, ali samo ne kužim zake to meni govoriš kad sam mu prvi preporučil Gileru, i reko sam da sa kinezima i takvim skuterima bu teško se vozil po Rijeci, a kad su dvoje na njemu skoro nikak! Pa i kod mene ima i više neg dovoljno bregova, i znam kak idu u breg lune i boatini i slični, za TGB ne znam! Mislim idu oni u brdo samo kak kažeš 12km/h !
A i vozil sam po Rijeci :icon_thumright: ali s autom!
Marin je protiv pravog skutera, je da treba stavit retrovizore i plastiku za tablicu, možda malo teže rolice ak ne želi živčan motor, ali onda ima skuter s kojim se vozi bez brige!(za rabljenu Gileru govorim)
Ovog Kymca sam videl i košta 12T kuna(i skuter je mrak po izgledu, zbilja sam se začudil), a ovo kaj ti nudiš iz oglasa je opet rabljeno....
I ljepo Iwo veli, dati 9tisuća kuna i da ti motor nejde je malo razočaravajuće! Ja sam za rabljenu Gileru, to je moje mišljenje, a i tu je dečko s foruma skuter se more pogledat, isprobat i ne more značit da ne valja, možda je pic-pic!
--- Kraj citata ---
Nisam ja protiv tog skutera ..... vec mislim da onom tko razmislja o gore navedenim skuterima nije ni na kraj pameti kupit takav skuter koji ti zagovaras. Da je prica drukcija mozda bi i isao u uzi izbor.....ovako sumnjam.....tesko...
marin-w:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Srpanj, 2011, 12:19:46 ---mislim da je 9% uzbrdica par kilometara je duga, nas dvoje na tgbu 303r(ista masina ko r50x) i ide 55-60 kmh po satu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tocno tako,ja sam vidio da tgb r50x koji mu je u izboru sasvim solidno svladava uzbrdice po Rijeci.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: marin-w - 21 Srpanj, 2011, 12:23:02 ---Tocno tako,ja sam vidio da tgb r50x koji mu je u izboru sasvim solidno svladava uzbrdice po Rijeci.
--- Kraj citata ---
Pehlin, Vežicu i Svilno sumnjam da će savladat kako treba, čak i ako krene prema Kastvu, Matuljima i slično
od svih tih i ja bi tgb ali uvjijek imaš onaj ALI jer kao što rekoh, za te novce novu liniju sr-a, dobiješ super kvalitetan skuter koji nije velik ni težak i može ga i žena vozit
iako bi ja za ženu i slidere ugradio :toothy3: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Drnda:
neznam jesi vozio tgb, ali kako ima kratki prijenos, u startu serijskom piaggiu pobjegne i isti su do 55kmh, iza te brzine piaggio odlazi, a tgb ide nekih 65-75, ovisno o uvjetima... ali za brda nisam vidio boljeg uz piaggia definitivno... na nekih 62 kmh mu pocinje kao rupa nekakva, tj bilo koju uzbrdicu ce proci sa 62 kmh... eo primjer, za na groblje kod nas je uspon ono pod kutem 45 stupnjeva ili malo jaci od toga... sam bez problema se uspnem gore sa 40ak kmh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju