Općenito > Generalno o skuterima

savjet za odabir skutera

<< < (8/8)

marin-w:

--- Citat: steeef - 18 Rujan, 2011, 12:13:19 ---9000kn je novac s koim se da kupit pošten polovan skuter u top stanju.
ovo novo je novo u pravilu vrijedi za neke druge skutere al ne kineze.dok vam se počne trgat pa popravci pa garancije pa živci..iz iskustva znam da bi rađe kupil talijana i 10 godina starog nego 2 nova kineza.
za vaše i ženine potrebe preporučil bi novi model aprilie sr i za seriski skuter više je nego odličan..tu bi još dodal i piaggio nrg noviji model i gileru runner.
sve sam ih imal doma i dobro istestiral..
prošlo ljeto sma i prodal jednog novog runnera starog godinu i pol sa 1088km za 11500kn,taman bile skinute blokade..tak da se more nać super skuter

--- Kraj citata ---

Ljudi se razocaraju kad kupe polovno jer misle da je to kupit,okrenut kljuc i gas.....
Kad kupujes polovni skuter moras znat da ces potrosit na njega jos 500 kn min ne racunajuc gume ako ces sve sam radit.

steeef:

--- Citat: marin-w - 18 Rujan, 2011, 16:09:51 ---Ljudi se razocaraju kad kupe polovno jer misle da je to kupit,okrenut kljuc i gas.....
Kad kupujes polovni skuter moras znat da ces potrosit na njega jos 500 kn min ne racunajuc gume ako ces sve sam radit.

--- Kraj citata ---

skuter star 2 3 godine nema ulaganja..to ima maks 5 iljada km.
da i treba uložit 500 kn to je najmanji problem i miran si sljedećih 10 000km..
dok na kinezu je to jako jako upitno,makar i novom.

gume najmanji problem..isti ovaj runner star 12 godina,gume maxxis tvornički ugrađe promjenje su tek prije 3 godine..nit su pukle nit se scufale potrošile se i izgubile grip pretkraj već..tak da...uostalom to su potrošni materijali..
bolje neka dobra guma koja je odvozila koju tisuću km nego neka nova novcata kineska iz dućana (kakve dolaze na kinezima)

Santa_Kloz:
tgb r50x ima jako dobro uštiman prijenos za serijalu 50ccm, jedino što je prijenos dosta kratak ako kasnije želiš tuning, ali i to nije problem ugradnjom dulje getribe. lune su me jako razočarale kvalitetom, jedino za ovu novu nemogu tvrditi jer ju nisam probao voziti. i da, to je kineska kopija minarelli mašine tako da je to dodatni minus. osobno bi za tu lovu radije uzeo neku noviju polovnu pedeseticu renomiranog proizvođača, ali to sam ja.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju