Općenito > Generalno o skuterima

savjet za odabir skutera

<< < (7/8) > >>

vale_vx:
od svega ovog je i moj prijedlog tgb, jer koliko sam imao prilike vidit po rabu, sve uzbrdice savladavaju u dvoje bez greške, a pošto smo već zaključili da je rijeka još gora vjerujem da se dobro snalazi po ri.
4t 50ccm mislim da je preslabo po rijeci. neće nigdje stat, ali gotovo nigdje nećeš ni lovit preko 50, a to je prenesigurno za gradsku vožnju.
po rijeci je 4t 125ccm idealan, ali vjerojatno je vozačka problem pa otpada(u toj klasi kymko super8 125 za 15000kn - apsolutni best buy)

Iwo SR Tuono:
vx125 swappan na 270 je bestbuy  :icon_biggrin: al dok ne dođe zakon o B kat s 125 niš od toga  :laughing7: ;D

motov3x:
Ma samo nemoj uzimat nista sa tim oznakama JJ50QT, imam bratica koji je preso 1500 km sa takvim skuterom i vec je 2 puta bio na servisu, prvo ga struja pocela zezat nesto, onda kad je skinuo blokadu skuter je poceo gubit snagu nakon par km voznje, treba mu pun k..... da upali, moras ga rokat na kurblu 100 godina, i za kraj kurbla mu se pokvarila i sad opet treba na servis, a skuter ima tek kako sam i reko 1500 km, a problemi su poceli nakon mozda 100 km, Luna i TGB su jedini azijski skuteri koje bi mozda kupio da nemam drugog izbora

steeef:
9000kn je novac s koim se da kupit pošten polovan skuter u top stanju.
ovo novo je novo u pravilu vrijedi za neke druge skutere al ne kineze.dok vam se počne trgat pa popravci pa garancije pa živci..iz iskustva znam da bi rađe kupil talijana i 10 godina starog nego 2 nova kineza.
za vaše i ženine potrebe preporučil bi novi model aprilie sr i za seriski skuter više je nego odličan..tu bi još dodal i piaggio nrg noviji model i gileru runner.
sve sam ih imal doma i dobro istestiral..
prošlo ljeto sma i prodal jednog novog runnera starog godinu i pol sa 1088km za 11500kn,taman bile skinute blokade..tak da se more nać super skuter

Reponja:
Savjet; Ekipu na Mlaci izbjegavaj u širokom luku..
Dok nismo znali ništa o skuterima, starome su mi utrpali CPI Hussar.
To je najgore smeće koje smo mogli uzeti, dan-danas ću radije sjesti u kariolu nego na njega.
Kunuli su se da ima snage, da je kvalitetan i da je najbolji za te pare...
Počeo se kvarit nakon manje od 2 mjeseca. U prvih godinu dana je 3-4 mjeseca proveo na servisu...
Uvijek imaj na umu da ovaj u trgovini radi za proviziju i da ga boli k. koliko ćeš se ti je8at sa servisima i čekanjima,
gdje će ti sve skuter crkavat itd.. A ne želiš razmišljati hoće li ti riknuti dok ideš na posao/plažu/cugu/điradu po npr. Istri...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju