Općenito > Generalno o skuterima

savjet za odabir skutera

<< < (4/8) > >>

Drnda:
tgb

BoLT3K:
Madafaka gengsta paradajz mejker Keeway

Agil:
Ja bih radije uzeo Kymco Vitality-a za 9500....ili Sym-a...mada ni Taiwan Golden Bee nije loša tvrtka,..bori se s Adly-em i PGO-om za treće mjesto ...
Talijane prepusti golferima ( gastrbajterskim unucima )...

Iwo SR Tuono:
od svih ovih gore tgb jer jedini nije chinarelli nego morini

e sad koliko se TGB zapravo isplati?
Pa i ne previše jer već za 8tkn ili 9tkn nađeš potpuno serijsku srku 2005, nrg-a novog i neki skuter koji je daleko bolji od TGB-a

Ti danc nisi vozio po Rijeci ko ni ja po Zagorju zato neznaš o čemu pričamo mi koji smo iz rijeke, svaki dan miljon baotiana,miljon tgb-a i kineskih 2t skutera prođem i vjeruj mi uzbrdo se svi pate, nekidan sam vozio uzbrdo iza baotiana baš da vidim koliko ide, po uricama od nrg-a išao je 12km/h  ::)
Uglavnom kad kupiš recimo polovnu apriliu sr dobiješ kvalitetu i vrijednost koja se kasnije opet lako proda, održavanje je isto u normalnom rangu cijena, hvala bogu pa nas iz rijeke ima koji servisiramo skutere po svojim garažama bolje nego većina servisera a i dijelove dobavaljamo puno povoljnije nego zastupnici.

Po meni od kineza, tajvanaca i sličnih bježi jer kad daš 9tkn i shvatiš da taj skuter NEIDE a još si s njim pod kreditom 2-3 godine jednostavno poludiš.

danc00:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Srpanj, 2011, 08:10:29 ---od svih ovih gore tgb jer jedini nije chinarelli nego morini

e sad koliko se TGB zapravo isplati?
Pa i ne previše jer već za 8tkn ili 9tkn nađeš potpuno serijsku srku 2005, nrg-a novog i neki skuter koji je daleko bolji od TGB-a

Ti danc nisi vozio po Rijeci ko ni ja po Zagorju zato neznaš o čemu pričamo mi koji smo iz rijeke, svaki dan miljon baotiana,miljon tgb-a i kineskih 2t skutera prođem i vjeruj mi uzbrdo se svi pate, nekidan sam vozio uzbrdo iza baotiana baš da vidim koliko ide, po uricama od nrg-a išao je 12km/h  ::)
Uglavnom kad kupiš recimo polovnu apriliu sr dobiješ kvalitetu i vrijednost koja se kasnije opet lako proda, održavanje je isto u normalnom rangu cijena, hvala bogu pa nas iz rijeke ima koji servisiramo skutere po svojim garažama bolje nego većina servisera a i dijelove dobavaljamo puno povoljnije nego zastupnici.

Po meni od kineza, tajvanaca i sličnih bježi jer kad daš 9tkn i shvatiš da taj skuter NEIDE a još si s njim pod kreditom 2-3 godine jednostavno poludiš.

--- Kraj citata ---

Ja te razmem, ali samo ne kužim zake to meni govoriš kad sam mu prvi preporučil Gileru, i reko sam da sa kinezima i takvim skuterima bu teško se vozil po Rijeci, a kad su dvoje na njemu skoro nikak! Pa i kod mene ima i više neg dovoljno bregova, i znam kak idu u breg lune i boatini i slični, za TGB ne znam! Mislim idu oni u brdo samo kak kažeš 12km/h !
    A i vozil sam po Rijeci  :icon_thumright: ali s autom!

Marin je protiv pravog skutera, je da treba stavit retrovizore i plastiku za tablicu, možda malo teže rolice ak ne želi živčan motor, ali onda ima skuter s kojim se vozi bez brige!(za rabljenu Gileru govorim)

Ovog Kymca sam videl i košta 12T kuna(i skuter je mrak po izgledu, zbilja sam se začudil), a ovo kaj ti nudiš iz oglasa je opet rabljeno....

I ljepo Iwo veli, dati 9tisuća kuna i da ti motor nejde je malo razočaravajuće! Ja sam za rabljenu Gileru, to je moje mišljenje, a i tu je dečko s foruma skuter se more pogledat, isprobat i ne more značit da ne valja, možda je pic-pic!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju