Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli malossi ovrrange problem!

<< < (3/5) > >>

nrg extreme:

--- Citat: danc00 - 19 Srpanj, 2011, 23:58:42 ---3alfa3 me je dobro ispravil  :icon_thumright: Polutke sa kvačilom stoje u praznom hodu a kotač sa zvonom se vtri, to sam htel reći, a kaj sam napisal  :dontknow: :icon_thumright: !

Mario sa svet-skutera ti je napravil vodić kak se izmjeni polutka, i on je tamo rezal taj tuljac, sad ti ne bi htel govoriti na pamet kolko mm da ne bi išel rezat pa bi bilo preveč!

Ali pročitaj si, imaš i tu na forumu, samo nađi, odrezal je par mm taj tuljac jer mu je isto polutka blokirala prije nek je trebala, odrezal je malo tuljac i riješil je problem!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Kralj si,jebeš mi sve,
opet si il krivo reko il krivo misliš,bit će drugo. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Josip:

--- Citat: danc00 - 19 Srpanj, 2011, 23:58:42 ---3alfa3 me je dobro ispravil  :icon_thumright: Polutke sa kvačilom stoje u praznom hodu a kotač sa zvonom se vtri, to sam htel reći, a kaj sam napisal  :dontknow: :icon_thumright: !

Mario sa svet-skutera ti je napravil vodić kak se izmjeni polutka, i on je tamo rezal taj tuljac, sad ti ne bi htel govoriti na pamet kolko mm da ne bi išel rezat pa bi bilo preveč!

Ali pročitaj si, imaš i tu na forumu, samo nađi, odrezal je par mm taj tuljac jer mu je isto polutka blokirala prije nek je trebala, odrezal je malo tuljac i riješil je problem!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

vidija sam sta je mmario radio, ali nije to
problem je taj ko da je osovina od primara prekratka kad stavim mhr polutke dok je sa stand sve ok

doritos:

--- Citat: Josip - 20 Srpanj, 2011, 06:29:25 ---vidija sam sta je mmario radio, ali nije to
problem je taj ko da je osovina od primara prekratka kad stavim mhr polutke dok je sa stand sve ok

--- Kraj citata ---

probaj nac u zeljezariji podlosku koja stane unutra kod polutki prije zvona, debljine nekih 1mm-1.5mm pa probaj...

ja sam tako isto stavio u pocetku jer nisam skuzio kak ide to pa sam moro opet skinuti jer mi je zvono skup sa kvacilom se odmah vrtilo xD

nabavi par tih podloski koje ce udaljiti zvono u onom dosjedu od kvacila .

ivanm:
nabavi malossi primar pa će ti polutke sjest na njega bez problema ;D

Josip:

--- Citat: ivanm - 20 Srpanj, 2011, 08:38:07 ---nabavi malossi primar pa će ti polutke sjest na njega bez problema ;D

--- Kraj citata ---

sta je najtragicnije na njemu i je malossi primar  :toothy12: sa onom kurcevom topovom skatulom (nardo poklopac getribe)

--- Citat: doritos - 20 Srpanj, 2011, 08:36:56 ---probaj nac u zeljezariji podlosku koja stane unutra kod polutki prije zvona, debljine nekih 1mm-1.5mm pa probaj...

ja sam tako isto stavio u pocetku jer nisam skuzio kak ide to pa sam moro opet skinuti jer mi je zvono skup sa kvacilom se odmah vrtilo xD

nabavi par tih podloski koje ce udaljiti zvono u onom dosjedu od kvacila .

--- Kraj citata ---

mislim da sad vec triba podloska veca od 2 mm  :icon_thumright:
a neznam di nabavit sajbe da je tanka vanjski fi da ude u promjer polutke, a unutarnji da sjedne na promjer zubaca zvona na primaru  :dontknow:

i da nezna netko mozda dimenziju tog distancera pa bih ga dao tokaru da napravi
ako neko ima overrange polutke nek mi to napise jer bi mi puno pomoga  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju