Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli malossi ovrrange problem!
Josip:
znaci situacija je sljedeca
kad sastavim polutke, cent feder, i kvacilo montiram na osovinu primara stavim zvono stegnem znono dodiruje onu veliku maticu (M28 mislim :dontknow:) tj. skroz su spojeni i vrti se zajedno kuplug i zvono
da li ide prije zvona na osovinu primara neka sajba ili distanca kaoja ga malo odvoji?
mjerio sam, kad stavim stand polutke i kvacilo navoj primara viri 15mm, a kad su malossi sa S6 kumplugom navoj primara viri 11mm :dontknow: :dontknow: :dontknow:
ivanm:
stavi neku šajbicu da udaljiš malo zvono od polutki..
Josip:
--- Citat: ivanm - 19 Srpanj, 2011, 21:51:40 ---stavi neku šajbicu da udaljiš malo zvono od polutki..
--- Kraj citata ---
palo mi je to na pamet ali me bilo strah da zvono ne sjedne cjelom povrsinom zubaca
evo slike
nisam dobio ni ovu sajbu ni ovu malu distancu pa neznam mozda se to negdje montira :dontknow:
voli bi savjet nekog ko je to vec radio cini mi se i nas moderator Gestapo
doritos:
--- Citat: Josip - 19 Srpanj, 2011, 21:33:39 ---znaci situacija je sljedeca
kad sastavim polutke, cent feder, i kvacilo montiram na osovinu primara stavim zvono stegnem znono dodiruje onu veliku maticu (M28 mislim :dontknow:) tj. skroz su spojeni i vrti se zajedno kuplug i zvono
da li ide prije zvona na osovinu primara neka sajba ili distanca kaoja ga malo odvoji?
mjerio sam, kad stavim stand polutke i kvacilo navoj primara viri 15mm, a kad su malossi sa S6 kumplugom navoj primara viri 11mm :dontknow: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
stavi i jednu i drugu sajbicu sta imas, ja sam tako imao josipe...probaj :icon_thumright:
danc00:
Kad namontiraš sve, moraš znati da se u praznom hodu mora vrtjet zvono a ne kvačilo!
Drugo, zvono mora prekrivat kvačilo, tj pakne!
Treće, ovaj tuljac na koji ide centralni feder mora sjesti skroz na polutku jer ti inače udara u kvačilo, a kvačilo mora sjesti skroz na polutku sa onom svojom površinom bez da dira taj tuljac! Sastavi sve bez centralnog federa i otvori polutku pa vidi jel udara u kvačilo!
Ak ide na knap nešto ti nije sjelo kak treba, jer ja također imam stage6 kvačilo i stage6 zvono i sve mi sjedne ko serijsko bez ikakvih problema, i polutke ne udaraju ni u zvono ni u kvačilo!
Ali velim, ovaj tuljac zna biti problem, jer je predugi i onda udari u kvačilo i blokira polutke!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju