Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli malossi ovrrange problem!
robert:
--- Citat: Josip - 20 Srpanj, 2011, 08:51:12 ---sta je najtragicnije na njemu i je malossi primar :toothy12: sa onom kurcevom topovom skatulom (nardo poklopac getribe)
mislim da sad vec triba podloska veca od 2 mm :icon_thumright:
a neznam di nabavit sajbe da je tanka vanjski fi da ude u promjer polutke, a unutarnji da sjedne na promjer zubaca zvona na primaru :dontknow:
i da nezna netko mozda dimenziju tog distancera pa bih ga dao tokaru da napravi
ako neko ima overrange polutke nek mi to napise jer bi mi puno pomoga :notworthy:
--- Kraj citata ---
ako ti nije hitno pogledat ću ja sutra (danas moram na sprovod)! imam, garantirano imam te šajbice! tebi treba debljina od 2,3mm za distancirati zvono od kvačila/polutki
robert:
javim ti sutra kad ih nađem. preuzmi poštarinu i tvoje su. meni više ne trebaju tako da samo stoje i hvataju prašinu.
danc00:
--- Citat: nrg extreme - 20 Srpanj, 2011, 00:46:22 ---Kralj si,jebeš mi sve,
opet si il krivo reko il krivo misliš,bit će drugo. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Skini deklo pa vidi, kaj me jebeš sad...zvono i kotač se vrte, u praznom hodu kad guraš skuter ili okrečeš rukom kotač! Kad daš gas pokreneš remenom polutke sa kvačilom, tad se kvačilo zbog centrifuge širi i snagu prenosi na zvono, a zvono pak na kotač...nemoj me sad jebat kad sam dobro rekel :icon_thumright:
Pa jel nebu sa tom podloškom napravil da mu zvono još manje prekriva kvačilo, te da bu mu primar još kraći :dontknow:
ivanm:
"prazni hod" u moto svijetu znači ler gas. :icon_thumright: :icon_tongue:
nrg extreme:
--- Citat: ivanm - 20 Srpanj, 2011, 12:21:57 ---"prazni hod" u moto svijetu znači ler gas. :icon_thumright: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Tako je i u praznom hodu se okreću polutke skupa sa kvačilom a zvono stoji skupa sa kotačem. :icon_thumright:
@danco: zaj se ja malo,znam da znaš samo si se krivo izrazio. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju