Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli malossi ovrrange problem!
Josip:
--- Citat: robert - 20 Srpanj, 2011, 10:43:45 ---javim ti sutra kad ih nađem. preuzmi poštarinu i tvoje su. meni više ne trebaju tako da samo stoje i hvataju prašinu.
--- Kraj citata ---
moze, nema problema! znao sam da si ti to radio i da, ko i inace pazis na svaki detalj, i vjerojatno znas dimenziju :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
robert:
nemaš brige, sutra ćeš znati dimenzije i do vikenda imat šajbice
doritos:
--- Citat: robert - 20 Srpanj, 2011, 13:15:00 ---nemaš brige, sutra ćeš znati dimenzije i do vikenda imat šajbice
--- Kraj citata ---
bravo bravo :icon_thumright:
ja sam to isto imao al je to sve od kad preslo dalje, tocnije liku za sloveniju xD
robert:
--- Citat: doritos - 20 Srpanj, 2011, 13:20:50 ---bravo bravo :icon_thumright:
ja sam to isto imao al je to sve od kad preslo dalje, tocnije liku za sloveniju xD
--- Kraj citata ---
ja ih rađe njemu poklonim nego nekome prodam ko me prca u zdrav mozak sa komentarima poput!
može li sa poštarinom za tu cjenu?
a stvar koju prodajem košta 25 kuna
robert:
danas sam tražio šajbice i na žalost našao samo jednu! ostale sam sve već izgleda podjelio!
ja sam si kod tokara dao napraviti te šajbice debljine 0,5mm. pa sam u koracima od tih 0,5mm dodavao šajbicu sve dok zvono nije više strugalo!
ako imaš tokara pri ruci onda evo dimenzije a ako ti može pomoći ova moja 1,5mm debela šajbica onda mi javi.
vanjski promjer 15,5mm
unutrašnji promjer 12,5mm
moja preporuka je da i ti napraviš sebi par tankih (0,5mm) šajbica jer dimenzija koju treba distancirati se kreće od 1 do 2,5mm!
sve ovisi o samom zvonu i kvačilu koje imaš gore!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju