Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli malossi ovrrange problem!
doritos:
ova deblja i tanja ti idu prije kvacila u dosjed di sjeda kvacilo ! ja sam tako imao i sve je uredu bilo na minarelliu . probaj :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 19 Srpanj, 2011, 22:07:06 ---Kad namontiraš sve, moraš znati da se u praznom hodu mora vrtjet zvono a ne kvačilo!
--- Kraj citata ---
Kak to mislis? Pa zvono je direktno na getribi kao i kotac, a u leru kotac stoji ;D
Ili si se nespretno izrazio, a mislio si da kad je skut na centralnoj nogari i kad rukom zavrtis kotac da ce se okretat zvono, a ne kuplung...
ivanm:
točno, u praznom hodu (leru) vrte se polutke i kvačilo a zvono i kotač miruju..
Josip:
--- Citat: doritos - 19 Srpanj, 2011, 22:15:22 ---ova deblja i tanja ti idu prije kvacila u dosjed di sjeda kvacilo ! ja sam tako imao i sve je uredu bilo na minarelliu . probaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jesi mislija prije zvona? na osovinu primara? jer kvacilo ide sa polutkama, a zvono na kraju
problem je sta nisam dobio te sajbe a neznam koja im je dimenzija....
--- Citat: danc00 - 19 Srpanj, 2011, 22:07:06 ---Kad namontiraš sve, moraš znati da se u praznom hodu mora vrtjet zvono a ne kvačilo!
Drugo, zvono mora prekrivat kvačilo, tj pakne!
Treće, ovaj tuljac na koji ide centralni feder mora sjesti skroz na polutku jer ti inače udara u kvačilo, a kvačilo mora sjesti skroz na polutku sa onom svojom površinom bez da dira taj tuljac! Sastavi sve bez centralnog federa i otvori polutku pa vidi jel udara u kvačilo!
Ak ide na knap nešto ti nije sjelo kak treba, jer ja također imam stage6 kvačilo i stage6 zvono i sve mi sjedne ko serijsko bez ikakvih problema, i polutke ne udaraju ni u zvono ni u kvačilo!
Ali velim, ovaj tuljac zna biti problem, jer je predugi i onda udari u kvačilo i blokira polutke!
--- Kraj citata ---
znam sve to samo sto je tuljac na overrange polutkama duzi i tu je problem.... :icon_thumright:
danc00:
--- Citat: ivanm - 19 Srpanj, 2011, 22:27:00 ---točno, u praznom hodu (leru) vrte se polutke i kvačilo a zvono i kotač miruju..
--- Kraj citata ---
3alfa3 me je dobro ispravil :icon_thumright: Polutke sa kvačilom stoje u praznom hodu a kotač sa zvonom se vtri, to sam htel reći, a kaj sam napisal :dontknow: :icon_thumright: !
Mario sa svet-skutera ti je napravil vodić kak se izmjeni polutka, i on je tamo rezal taj tuljac, sad ti ne bi htel govoriti na pamet kolko mm da ne bi išel rezat pa bi bilo preveč!
Ali pročitaj si, imaš i tu na forumu, samo nađi, odrezal je par mm taj tuljac jer mu je isto polutka blokirala prije nek je trebala, odrezal je malo tuljac i riješil je problem! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju