Općenito > Propisi

Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf

<< < (3/8) > >>

tomovzo666:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Srpanj, 2011, 01:04:27 ---Ako ces skrivit prometnu, mislim da ces uz kaznu dobit i racun za stetu koju prouzrocis jer ti osiguranje to nece pokrit, odnosno, onaj kome stetu napravis ce se naplatit iz fonda osiguranaj, a osiguranje ce tebe trazit ppovrat novaca. Jos ak imas srece da pogodis nekog pjesaka koji ce trebat lijecenje, cifra se moze popest tako visoko da ces dic kredit za to i otplacivat ga godinama

--- Kraj citata ---
ma sve je to meni jasno, ali za naocale mi treba barem 2000kn naj manje,a radim za 2800 i to se razapinjem ko isus na krizu cjeli mjesec za hebene 2800 i od toga odbijes 25% place za koje dobivam bonove u konzumu,znaci to je 2300 - 900 kn kredita,1400 i sa time treba platiti rezije i ziviti do sljedece place,ne kukam,ali ne mogu si priustiti naocale,sto je sramota ali nisam ja kriv za to sto se ubijam cjeli mjesec a dobije k od place,i to kada sam imao prometnu nastradao pjesak na stazi,ali sam onda imao naocale

3alfa3:
Pricaj mi... I moje naocale nisu jeftine jer imam cilindricna stakla. Ak ih strgam, morat cu dic kredit za druge  :toothy12:

tomovzo666:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Srpanj, 2011, 01:34:45 ---Pricaj mi... I moje naocale nisu jeftine jer imam cilindricna stakla. Ak ih strgam, morat cu dic kredit za druge  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ja zivim u istocnoj slavoniji,u najzadnjoj rupi na svirali u ovoj ljepoj nasoj,di ljudi skupljaju boce i stari kruh po kontejnerima,ma odvratno,a oni koji rade ili rade đabe ili im placu isjeku na 3djela kao meni,a oni koji imaju dobro placene poslove ovjdje to su pravi sretnici,kada sam se zenio prije 4god,u zg me cekao stalan posao u drzavnoj firmi samo sam se trebao pojaviti,a morao sam birati dali ozenit zenu koju volim ili ici raditi u zg,zato sto gospodja ne moze biti daleko od svojih roditelja,a vjeruj mi da se sada jako jako kajem,malo sam skrenuo sa teme naocala,ako hoces obrisi ju posto si admin

3alfa3:
A ja nezaposlen, pa ti vidi  :toothy12:

tomovzo666:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Srpanj, 2011, 01:53:46 ---A ja nezaposlen, pa ti vidi  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma "ljepa nasa" je u k

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju