Općenito > Propisi

Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf

<< < (2/8) > >>

formoz:

--- Citat: istipa622 - 13 Srpanj, 2011, 18:56:33 ---mogi si reć da imas leće

--- Kraj citata ---

pa te pita da ih vadis

i ja bi trebo nosit naocale i na ljecnickom ih zaboravim, uspio procitat od treci put desnim okom, a sa oba ili lijevim vidim savrseno, na slikanju ih nisam stavljo, i tako da nemam tu napomenu na vozackoj bogu hvala

istipa622:
kazes da ih nemozes vadit sa prljavim rukama i tu bi prici trebao biti kraj  ...
uglavnom ja imam 0.25 i 0.50 dioptrije i nisma htio da mi pisu ikakove napomene u vozackoj pa sam nabavio leče prije liječničkog i prošao liječnički kao da dobro vidim  :icon_biggrin:
možda bi i bez naocala uspio procitat ona slova ali ovako sam isao na sigurno...
nije meni problem nosit naocale...nosim ih po cijele dane ali mi se neda gurat ih u kacigu ako idem na neki krači đir

3alfa3:
Ja imam napomenu u vozackoj gdje se spominje nosenje naocala ili leca, tako da mislim da cak i da imas lece, a nemas tu napomenu - kazna.
Prije nisam imao tu napomenu - bila je samo za naocale, a kad sam zadnji put produljio vozacku, dodali su i to

tomovzo666:

--- Citat: istipa622 - 13 Srpanj, 2011, 21:50:20 ---kazes da ih nemozes vadit sa prljavim rukama i tu bi prici trebao biti kraj  ...
uglavnom ja imam 0.25 i 0.50 dioptrije i nisma htio da mi pisu ikakove napomene u vozackoj pa sam nabavio leče prije liječničkog i prošao liječnički kao da dobro vidim  :icon_biggrin:
možda bi i bez naocala uspio procitat ona slova ali ovako sam isao na sigurno...
nije meni problem nosit naocale...nosim ih po cijele dane ali mi se neda gurat ih u kacigu ako idem na neki krači đir

--- Kraj citata ---
ja isto moram nositi i imam napomenu u vozackoj,ali uopce ih ni nemam,kada sam prije 3god imao prometnu autom,zena sjela na njih i polomila,kad me zaustave i pitaju za naocale ja kazem da imam lece,i prolazim

3alfa3:

--- Citat: tomovzo666 - 14 Srpanj, 2011, 00:25:46 ---ja isto moram nositi i imam napomenu u vozackoj,ali uopce ih ni nemam,kada sam prije 3god imao prometnu autom,zena sjela na njih i polomila,kad me zaustave i pitaju za naocale ja kazem da imam lece,i prolazim

--- Kraj citata ---

Ako ces skrivit prometnu, mislim da ces uz kaznu dobit i racun za stetu koju prouzrocis jer ti osiguranje to nece pokrit, odnosno, onaj kome stetu napravis ce se naplatit iz fonda osiguranaj, a osiguranje ce tebe trazit ppovrat novaca. Jos ak imas srece da pogodis nekog pjesaka koji ce trebat lijecenje, cifra se moze popest tako visoko da ces dic kredit za to i otplacivat ga godinama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju