Općenito > Propisi
Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf
3alfa3:
--- Citat: gozz - 15 Srpanj, 2011, 14:07:37 ---Pa znaš što, od kad mi malo čudovište trčkara po doma, moooram imat bar dva para naočala... nemreš bilivit...
--- Kraj citata ---
Vjerujem ;D
Ja nemam (bar da znam ;D) cudovista, ali ono malo njih kaj znam primit u ruke od rodbine ili prijatelja ima gadnu naviku da prvo rukom grabe za naocale. Ko da znaju da to ne smiju :toothy12:
Biker(ss):
nezz dal da ih muljam za leće...ovo đubre mi se smije u faci i 100% sam siguran da bi tražio da i oko isčupam van....što se tiće naočala moje su sveukupno došle nekih 500-600kn
Ivan46:
--- Citat: Biker(ss) - 13 Srpanj, 2011, 18:13:08 ---Jeli to moguće???...zaustavi mene frik...ma eto išao sam samo do benge..ima 2km...i zaustavi i pita di su. Ja otvorim sic i pokazem mu da su potrgane. Prije 4 dana na Kupi smo igrali odbojku, kreten se zatrcao i bacio te je razbio moje naocale...totalno. I sad su nove u izradi 2 tjedna. Lik se napuše...veli to ne može tako. reko a šta bi ja...neću hodat kao ni vi...kilometrima hodat. Napravi se blesav kao da to nije cuo i kaze: pa nemozes ti corav vozit itd...ja uletim i reko kazem MOGU...reko ja vidim i znam sve di je koji znak. Nisam glup da ne znam pamtit niti slijep..imam samo -0.80 dioptriju. On se opet napravi blesav i ko da hoce da mu dam mito..ja i frend gledamo. Veli on ja cu tebi morat oduzet vozacku...a reko ne ne ne necemo tako igrat....to se ne moze...labla...ode u auto i dobijem prvi prekrsaj(ne kaznu)...a da se ni nisam usprotivio vjerujem da bi uzeo vozacku. Sto uciti s takvim gadovima. Sad gledam da ga navecer cekam da dođe s posla i sjekirom u glavu :angry9:
--- Kraj citata ---
Kupi si naocale,bez dioptrije i problem rijesen. :icon_thumright:
spajki:
Meni u vozackoj pise samo napomena za kont. lece, buduci da naocale nisam imao tada, i bas me prije 5 dana zaustavi policija navecer, ja u autu, pitaju jesam li pio - Ne, nosim li trenutno lece - Da, hvala - dovidenja.
Nekuzim sta ce te ko sad maltletirat da skidas lece itd.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju