Općenito > Propisi

Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf

<< < (4/8) > >>

Biker(ss):
Zanima me što vi mislite. Na dan kada sam položio i kada sam otišao podići vozačku. Slikao sam se bez naočala. Dođem ženski na šalter i kaže...šta je sad..jel nosiš leće pa da ne pišem ništa u napomenu ili nosiš naočale pa da napišem napomenu. I budala kažem za naočale i još 25kn bacio ponovo na slikanje....što kažete dal bi mogao proći na vozaćkom B+A2 da kažem da nosim leće i da ne piše ništa ( da sam se kao svadio s policijom zbog tog)  :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: Biker(ss) - 14 Srpanj, 2011, 09:43:06 ---Zanima me što vi mislite. Na dan kada sam položio i kada sam otišao podići vozačku. Slikao sam se bez naočala. Dođem ženski na šalter i kaže...šta je sad..jel nosiš leće pa da ne pišem ništa u napomenu ili nosiš naočale pa da napišem napomenu. I budala kažem za naočale i još 25kn bacio ponovo na slikanje....što kažete dal bi mogao proći na vozaćkom B+A2 da kažem da nosim leće i da ne piše ništa ( da sam se kao svadio s policijom zbog tog)  :dontknow:

--- Kraj citata ---

A sto je pisalo u lijecnikcom uvjerenju? Samo je to bitno. I da li ces polagat uskoro pa ces iskoristit to uvjerenje ili ces ponovo morat na lijecnicki...

Domba:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Srpanj, 2011, 01:34:45 ---Pricaj mi... I moje naocale nisu jeftine jer imam cilindricna stakla. Ak ih strgam, morat cu dic kredit za druge  :toothy12:

--- Kraj citata ---

u ghetaldusu kupio nove naocale okvir 1kn (meni ok izgleda), i stakla skupa oko 270kn. Ja prezadovoljan. :)

Cilindri + dioptrija.

tomovzo666:

--- Citat: Domba - 14 Srpanj, 2011, 11:38:07 ---u ghetaldusu kupio nove naocale okvir 1kn (meni ok izgleda), i stakla skupa oko 270kn. Ja prezadovoljan. :)

Cilindri + dioptrija.

--- Kraj citata ---
prije koliko si kupio te naocale

3alfa3:

--- Citat: Domba - 14 Srpanj, 2011, 11:38:07 ---u ghetaldusu kupio nove naocale okvir 1kn (meni ok izgleda), i stakla skupa oko 270kn. Ja prezadovoljan. :)

Cilindri + dioptrija.

--- Kraj citata ---

Ja kupio prije 6-7 godina titanske okvire Replay (oko 1500kn) i stakla 900kn (Esilor). Da sam htio state-of-the-art stakla od recimo Zeisa, platio bi duplo vise. Od onda sam jos jednom ili dvaput mijenjao stakla.
Ali naocale su ko prvog dana, a napravile su 60.000km skidanja i stavljanja u kacigu, a i nosim ih od kad se probudim do kad idem spavat. Cesto i zaspim s njima, al se nedaju - nisu nimalo savinute

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju