Općenito > Propisi

Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf

(1/8) > >>

Biker(ss):
Jeli to moguće???...zaustavi mene frik...ma eto išao sam samo do benge..ima 2km...i zaustavi i pita di su. Ja otvorim sic i pokazem mu da su potrgane. Prije 4 dana na Kupi smo igrali odbojku, kreten se zatrcao i bacio te je razbio moje naocale...totalno. I sad su nove u izradi 2 tjedna. Lik se napuše...veli to ne može tako. reko a šta bi ja...neću hodat kao ni vi...kilometrima hodat. Napravi se blesav kao da to nije cuo i kaze: pa nemozes ti corav vozit itd...ja uletim i reko kazem MOGU...reko ja vidim i znam sve di je koji znak. Nisam glup da ne znam pamtit niti slijep..imam samo -0.80 dioptriju. On se opet napravi blesav i ko da hoce da mu dam mito..ja i frend gledamo. Veli on ja cu tebi morat oduzet vozacku...a reko ne ne ne necemo tako igrat....to se ne moze...labla...ode u auto i dobijem prvi prekrsaj(ne kaznu)...a da se ni nisam usprotivio vjerujem da bi uzeo vozacku. Sto uciti s takvim gadovima. Sad gledam da ga navecer cekam da dođe s posla i sjekirom u glavu  :angry9:

eladio:
kakav prekrsaj? jel to ona opomena samo ili ?  :redface:

robert:
ako ti u vozačkoj piše da moraš nositi naočale onda moraš! bez naočala voziš isto kao da voziš bez vozačke!
vjeruj mi, nosim naočale od moje treće godine života a u autima, kamionima ili na dva kotača sam već 21 godinu.

Biker(ss):
da opomena ali vele kao mogla biti kazna 500kn...znam ja da moram nosit...jebiga nosit cu od brata onda i sjebat cu si vid samo da oni budu zadovoljni...
ali oduzimanje vozacke...halo

istipa622:
mogi si reć da imas leće

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju