Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: najbolja dijeta :D  (Posjeta: 18319 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marin18

• Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Polini Alu 70
  • MojSpuh: Yasuni c16 city
Odg: najbolja dijeta :D
« Odgovori #100 : 04 Lipanj, 2011, 14:03:31 »
daj mi nemoj rec da je ovo tvoja tetovaza u avataru!  :hmh:
nije ne  ;D

Offline marin18

• maxi forumaš
« Odgovori #101 : 04 Lipanj, 2011, 14:10:55 »
Ja sam vam rekao sta je meni sve bilo korisno
ponavljam
-b complex
-ultimateov isso mass gainer
-ovo s jajima i bananama
-i nesto slabija je ona plazma DOBAR START
A vi kako hocete ;)
to je najveca glupost bilo tko ko zna nesto o tome ce ti se samo nasmijat..........ugl. ako zelite dobit na masi uz udio preparata naravno ovih legalnih izaberite 100posto whey protein sa velikim udiom izolata i kreatin koji ce povecat vasu masu,a i snagu  :icon_thumright: uz pravilan trening i uz koliko toliko dobro prehranu rezultati su zagarantirani......inace ti mass gaineri i preparati za mrsavljenje su najveca glupost

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #102 : 04 Lipanj, 2011, 14:45:51 »
to je najveca glupost bilo tko ko zna nesto o tome ce ti se samo nasmijat..........ugl. ako zelite dobit na masi uz udio preparata naravno ovih legalnih izaberite 100posto whey protein sa velikim udiom izolata i kreatin koji ce povecat vasu masu,a i snagu  :icon_thumright: uz pravilan trening i uz koliko toliko dobro prehranu rezultati su zagarantirani......inace ti mass gaineri i preparati za mrsavljenje su najveca glupost
Jel ti slusas sebe sta pricas?
Naravno mogao sam i ja napisat uzmite iso mass gainer,monohidrat i ostale popratne preparate :drunken_smilie:
Ja sam rekao kako ce dobit 100% masu na prirodan nacin,uz hranu koju vec imaju u kuci..
Ja iskreno whey postujem za one koji vec imaju mase pa im treba definicija al neko ko je visok 185 i ima 70kg je bolji mass gainer KVALITETAN,ako si ti naletio na neki shrot to je druga stvar :icon_thumright:
I nemoj pricat ako nisi provjerio i osjetio to na svojoj kozi!!

Offline marin18

• maxi forumaš
« Odgovori #103 : 04 Lipanj, 2011, 16:46:27 »
Jel ti slusas sebe sta pricas?
Naravno mogao sam i ja napisat uzmite iso mass gainer,monohidrat i ostale popratne preparate :drunken_smilie:
Ja sam rekao kako ce dobit 100% masu na prirodan nacin,uz hranu koju vec imaju u kuci..
Ja iskreno whey postujem za one koji vec imaju mase pa im treba definicija al neko ko je visok 185 i ima 70kg je bolji mass gainer KVALITETAN,ako si ti naletio na neki shrot to je druga stvar :icon_thumright:
I nemoj pricat ako nisi provjerio i osjetio to na svojoj kozi!!
ne zelim se uopce prepirat...ugl. znam da znam bolje od tebe i . ako si nesto osjetio to ti nije bilo zbog toga....hahahhahha

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #104 : 04 Lipanj, 2011, 17:28:00 »
ne zelim se uopce prepirat...ugl. znam da znam bolje od tebe i . ako si nesto osjetio to ti nije bilo zbog toga....hahahhahha
Vidim koliko znas,jaja-bjelance najbolji izvor bjelancevina(prirodni)
Zumance-dobar izvor testosterona
B-complex-povecava apetit i povoljno djeluje na nervni sistem,dodatno sudjeluje u metabolizmu proteina i ugljiko hidrata time povecava iskoristenost hrane (ne daju ga dzaba bebama dok su u razvoju :icon_thumright: )
Plazma dobar start,ne moram ni objasnjavat,pogledajte nutritivnu vrijednost ;)
A isso mass gainer ultimateov mi je za 1mjesec nabio nekih 8-9 kg naravno uz pravilnu ishranu bez cigara i alkohola ::)
Ajde pobi moju teoriju ako si tako pametan i ubuduce nemoj pricat ako ne znas obrazlozit nesto ::)
Btw,sve sto sam unosio (jeo i pio) doktor opste prakse mi je rekao da je ok jedino se za gainer bunio al to cemo zanemarit  :glasses9:

Offline marin18

• maxi forumaš
« Odgovori #105 : 06 Lipanj, 2011, 09:39:46 »
B-complex-povecava apetit i povoljno djeluje na nervni sistem,dodatno sudjeluje u metabolizmu proteina i ugljiko hidrata time povecava iskoristenost hrane (ne daju ga dzaba bebama dok su u razvoju :icon_thumright: )
A isso mass gainer ultimateov mi je za 1mjesec nabio nekih 8-9 kg naravno uz pravilnu ishranu bez cigara i alkohola ::)
Ajde pobi moju teoriju ako si tako pametan i ubuduce nemoj pricat ako ne znas obrazlozit nesto ::)
Btw,sve sto sam unosio (jeo i pio) doktor opste prakse mi je rekao da je ok jedino se za gainer bunio al to cemo zanemarit  :glasses9:
znam bolje i tocka reko sam da se ne zelim raspravljat......pa ti si klaun zesci da 9 kila u mjesec dana od mass gainera.ahhahhahhahhahhahhahhahahhahha,toliko mozda nemozes ni steroidom dobit,a kamoli mass gainerom.........kazem ti nemoj nikom to govorit tko zna nesto o tome jer ces se samo osramotit  :toothy12:  :toothy12:   :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:

Offline benjamin_hawk

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • ulje i gorivo :D
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Brcko
  • Moj Skuter: peugeot sf2
  • Moja Kaciga: uvex
  • MojSetup: dr.evo
  • MojSpuh: tecnigas rs
« Odgovori #106 : 06 Lipanj, 2011, 13:47:28 »
znam bolje i tocka reko sam da se ne zelim raspravljat......pa ti si klaun zesci da 9 kila u mjesec dana od mass gainera.ahhahhahhahhahhahhahhahahhahha,toliko mozda nemozes ni steroidom dobit,a kamoli mass gainerom.........kazem ti nemoj nikom to govorit tko zna nesto o tome jer ces se samo osramotit  :toothy12:  :toothy12:   :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:
ja mogu dobit 9 kila z mjesec bez iceg jbm ti ljeb preko zime 18kg se udeboljo bogteee
peugeot rullezz xD

Offline marin18

• maxi forumaš
« Odgovori #107 : 06 Lipanj, 2011, 14:54:55 »
ja mogu dobit 9 kila z mjesec bez iceg jbm ti ljeb preko zime 18kg se udeboljo bogteee
da ti koji imas takav organizam....ali neko tko nije sklon debljanju i ima drugaciji organizam i nemoze se nikako udebljat.....onda nemoze ni mass gainerom dobit 9 kila u mjesec dana....ugl. pretpostavljam da si ti tjekom zime dobio 18 kila sala ne misica....kad dobijes misica toliko u to vrijeme onda je to poso....mission impossible

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #108 : 06 Lipanj, 2011, 16:17:59 »
da ti koji imas takav organizam....ali neko tko nije sklon debljanju i ima drugaciji organizam i nemoze se nikako udebljat.....onda nemoze ni mass gainerom dobit 9 kila u mjesec dana....ugl. pretpostavljam da si ti tjekom zime dobio 18 kila sala ne misica....kad dobijes misica toliko u to vrijeme onda je to poso....mission impossible
ma kakih ba misica salo zivo imam 100kg bogte
peugeot rullezz xD

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
« Odgovori #109 : 06 Lipanj, 2011, 19:01:13 »
I otkud ti znas kakve sam ja gradje  ::) Teretana redovno,dextroza + mass gainer,prije spavanja sejk,ujutru sejk,u skoli na odmoru sejk,posle skole teretana pa mass gainer i sve tako  :headbang:
I ponavljam ako nisi isprobao nemoj se brukat  :icon_thumright:

Offline Misak

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Zip SP, Runner VXR
  • Moja Kaciga: vemar VXP
« Odgovori #110 : 06 Lipanj, 2011, 19:25:27 »
I otkud ti znas kakve sam ja gradje  ::) Teretana redovno,dextroza + mass gainer,prije spavanja sejk,ujutru sejk,u skoli na odmoru sejk,posle skole teretana pa mass gainer i sve tako  :headbang:

miki miki, ti si jedan smijeh od čovjeka...

kao prvo mass gainer 4 puta dnevno ako sam dobro shvatio, ili više? zasto pobogu??

i kao drugo mass gainer+dextroza? čemu???

ahahhahaa  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
« Odgovori #111 : 06 Lipanj, 2011, 19:42:43 »
miki miki, ti si jedan smijeh od čovjeka...

kao prvo mass gainer 4 puta dnevno ako sam dobro shvatio, ili više? zasto pobogu??

i kao drugo mass gainer+dextroza? čemu???

ahahhahaa  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

cekaj,ti imas problema s ocima ili?  :angry7:
Ti nesto znas a ne znas za sta je dextroza :-X

Offline Misak

• forumski biciklist
« Odgovori #112 : 06 Lipanj, 2011, 20:41:04 »
cekaj,ti imas problema s ocima ili?  :angry7:
Ti nesto znas a ne znas za sta je dextroza :-X

aha, sad sam tek skontao da su to oni tvoji sejkovi s 10 banana i te spike, mislio sam da su to sejkovi s mass gainerom... :headbang:

ali izjasni se dali pijes dextrozu + mass? jer mass je sam po sebi pun šecera...  :icon_scratch:

i da, znam ja dobro što je dextroza!  :-X

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
« Odgovori #113 : 06 Lipanj, 2011, 21:48:23 »
aha, sad sam tek skontao da su to oni tvoji sejkovi s 10 banana i te spike, mislio sam da su to sejkovi s mass gainerom... :headbang:

ali izjasni se dali pijes dextrozu + mass? jer mass je sam po sebi pun šecera...  :icon_scratch:

i da, znam ja dobro što je dextroza!  :-X
Aha,dobro onda..
Dextrozu sam pio jer sam mislio da je bolje iako taj ultimateov gainer sadrzi i kreatin i dex i 100 drugih k**ra*a bolje sam se osjecao posle treninga ako uzmem dex,cak i ujutro kad ustanem tesko znao sam s kafom popit 50-60gr dexa..
I nije isti obicni secer i grozdjani secer...
Stvarno,znaci nemam sta se folirat ovde ja nisam nesto gradjen jer pusim pa nemam apetit dosta se nerviram itd. al ono sto sam rekao za sejkove,b complex,mass gainer je istina...
Znam da dosta mass gainera ne valja jer na gruvaju secera dosta koji te samo naduva i posle se izduvas al ovaj ultimateov nije dzaba najskuplji...
Ps-ako mi ne vjerujes za sejk,napravi sebi kako sam rekao sa 3-4 jajeta ostalo dodaj proizvoljno i popi to u roku pola sata i javi mi kako se osjecas,gledaj da to bude na prazan stomak :icon_thumright:

Offline marin18

• maxi forumaš
« Odgovori #114 : 06 Lipanj, 2011, 22:39:28 »
e moj miki ti si jedan od smijesnijih ljudi na ovom forumu nemoj se uvrijedit  :angry7: ugl. prvo nauci sto je dextroza i cemu sluzi...a kao drugo o preparatima mi ne pricaj jer sam to gotovo doktoriro,jos dok ti nisi ni znao da to postoji.........iskljucujem se trenutno iz ove teme,neka vam miki da par pametnih savjeta  :toothy12: :toothy12:  :malolud?: :malolud?:  :primirje:

Offline Misak

• forumski biciklist
« Odgovori #115 : 06 Lipanj, 2011, 22:44:22 »
Aha,dobro onda..
Dextrozu sam pio jer sam mislio da je bolje iako taj ultimateov gainer sadrzi i kreatin i dex i 100 drugih k**ra*a bolje sam se osjecao posle treninga ako uzmem dex,cak i ujutro kad ustanem tesko znao sam s kafom popit 50-60gr dexa..
I nije isti obicni secer i grozdjani secer...
Stvarno,znaci nemam sta se folirat ovde ja nisam nesto gradjen jer pusim pa nemam apetit dosta se nerviram itd. al ono sto sam rekao za sejkove,b complex,mass gainer je istina...
Znam da dosta mass gainera ne valja jer na gruvaju secera dosta koji te samo naduva i posle se izduvas al ovaj ultimateov nije dzaba najskuplji...
Ps-ako mi ne vjerujes za sejk,napravi sebi kako sam rekao sa 3-4 jajeta ostalo dodaj proizvoljno i popi to u roku pola sata i javi mi kako se osjecas,gledaj da to bude na prazan stomak :icon_thumright:

sve 5 miki, ovo s kavom je ok, i prestani pusit j#bo te... ovo je dobronamjeran savjet, nije provokacija!
a za sejk, mislim da je ipak malo pretjeran, al ako je tebi to ok, i meni je!

whey + dextroza je ok
gaineri + dextroza nema smisla

i to je to od mene, noć!

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #116 : 06 Lipanj, 2011, 22:46:10 »
svi ste vi pickice  :redface:
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #117 : 06 Lipanj, 2011, 22:48:03 »
peugeot rullezz xD

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
« Odgovori #118 : 06 Lipanj, 2011, 22:53:37 »
e moj miki ti si jedan od smijesnijih ljudi na ovom forumu nemoj se uvrijedit  :angry7: ugl. prvo nauci sto je dextroza i cemu sluzi...a kao drugo o preparatima mi ne pricaj jer sam to gotovo doktoriro,jos dok ti nisi ni znao da to postoji.........iskljucujem se trenutno iz ove teme,neka vam miki da par pametnih savjeta  :toothy12: :toothy12:  :malolud?: :malolud?:  :primirje:
Ma prosipas mi tu pricu bez ijednog argumenta,pricas nesto okolo samo :hmh: ::)
sve 5 miki, ovo s kavom je ok, i prestani pusit j#bo te... ovo je dobronamjeran savjet, nije provokacija!
a za sejk, mislim da je ipak malo pretjeran, al ako je tebi to ok, i meni je!

whey + dextroza je ok
gaineri + dextroza nema smisla

i to je to od mene, noć!

Ma znam ja sve to i rekli su mi kako ide,al ja sam jednostavno htio probat kako je dex+gainer i bolje mi je bilo posle treninga,jer sam nekako se osjecao odmornije,sumnjam da je stetilo..
A cigare jebene ne mogu da ostavim,gade mi se al ne mogu jednostavno da prestanem,mogu dan-dva i opet moram uzet...

I za sejk,ajd molim te probaj pa mi javi kako je..prilagodi ukus sebi znaci bananama ubijas ukus jaja,dodaj malo mljevengo keksa,eventualno cokoladno mlijeko ako si bas gadljiv(mada kakao nije bas pametan izbor al nece puno smetat) i popi to...najveci je ucinak kad se popije pred spavanje jer protein jaja(kazein) se dugo vari(6-7h)...

Offline BoLT3K

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni