Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
decki, jebeno ce te se vi nabildat tipkanjem na forumu
nebi trebo,samo sam ti htio dat neku pribliznu viziju ugl. ti neces pucat na takve rezultate tebi bi trebalo cak u pola manje samo bi trebo tim nekim redosljedom.....a ovo 5 jaja 100 banani itd zahebi
pa skuteri se voze i nabrijavaju po forumu, sto nebi i bildali jucer sam ujutro pojeo 8 jaja za dorucak, obicno jedem 5 al reko nek ide sve u qrac
http://www.polleosport.hr/?p=303 ovo bi trebalo funkcionirat.....ti mozes i bez dodataka ako ne zelis ali ja ti preporucavam da ih uzmes naravno ove legalne i provjerene s ovim ima da dođes ki CONA
jel me netko tražio
smanji unos bjelancevina i povecaj unos ugljikohidrata....ako vam je tjelo sklono debljanju onda obrnuto
Ebo vas dijeta, de nek mi neko napise kako dobit kile
Ostavi se duvana pa ces vidit kako kg dolaze, ja san dobia 21kg u par mjeseci otkad san se duvana ostavia i onda se opet propusia pa izgubia 10kg i sad se ostavia opet i opt dobia 10kg.Uglavnon ostavia se duvana, a ako ne pusiis onda pocmes pusit pa se nakon godinu dana ostavis
to si upravu Em sto potrosi para em se trujem,em mrsam
Ne mrša se vjeruj mi.Bar ja ne.
Ako kutiju cigara rjesavas 3 dana to pusis iz gusta a ne ovisnosti jer ovi sta puse dve kutije dnevno puse iz ovisnostiUglavnom ako pusis dve kutije dnevno to znaci nevadis cigaru iz usta nemas kad ni jest a toliko ti je organizam zatrovan da ti se i ne jede i onda padas u kilaziIz iskustva
Kad odem na kafu (3 puta dnevno po sat minimalno) pušim jednu na drugu.Ne svojevoljno, ali mahinalno palim cigare.Ali ipak najviše pušim po noći.1,5 - 2 kutije za 24 sata otprilike.
POcmi radit nesto u zivotu pa ces vidit kako nes imat vrimena pusit toliko )
Duje, ja po noći učim, nemam drugog termina.Cigare me smiruju, šta ću.Znam ja da je to na psih. bazi, ali opet pomaže.
A jbg. Znan kako ti je. Proklinjem dan kad san zapalia prvi duvan. Nikad me nije privlacilo, a sad mi ke tako tesko bez njega, ko da iman neku prazninu u sebi, a stas triba se izborit. Radom protiv duvana
Sta sve spada u rad?
bilo sta da koristis obe ruke