...
ne vidim lepo na slici ali Clio sa ovakvim enterijerom, znaci sa plavim lajsnama na instrument tabli, plavim sedistima i plavim tapacirima na vratima mora da ima plavo I na kraju dci oznake. To proveri obavezno.
...
To sa interijerom nema nikakve veze... Kad se kupova novi 2003. u brošuri san vidija da se besplatno može uzet onako tamnije plavi (ovaj je više zeleni) interijer, sa tamnom plastikom svugdi unutra, i plavim lajsnama, pa se i uzelo... Žena većinom vozila, ove godine prodan sa 150 k km za malo manje od 4 k eur, servisna, prvi vlasnik, sve uredno... nikad nikakvih problema, sa ničim... Istina, nosači se moraju prominit, veliki servis uredno napravit, možda ih je tribalo opet minjat, možda i amortizere, ali kako se prodava, nije mi se dalo... Ja san se drža redovnih servisa po knjižici, svakih 30 t km, iako je veliki napravljen na 90 t km, ne na 120 t km ka u servisnoj, predostrožnosti radi... Uvik je, od početka, ulivana čista sintetika, Excellium, jedino ELF ulje deklarirano za produžene intervale... I vožnja nije gradska nego kombinirana, vidi se i po kilometraži...
...
Vidim da ovaj auto na zadnjim vratima (trecim) NEMA renoov znak unutar kojeg se nalazi ona zajebancija za otvaranje vrata (ono sto pritisnes i otvoris gepek vrata). to bi isto trebali pitati prodavca zasto nema.
...
Ovo je dobro pitanje, jer ta brava izgleda ko da je sa prošlog modela Clia, ne ovog modela...
A šta se tiče koje auto kupit, neznan, meni je Clio DCI ludilo, ali prijatelj je ima benzinca, ista boja, modra, isto godište, i sa njim sami problemi... Ljuštila mu se boja sa pragova i stupova iako sunca nikad nije vidila, stio sitnih problema, stalno... Istina, moj je bija ljuta serijala, on je svome stavlja sportski ispuh, kayaba amortizere, alu felge, itd...
Iako, i novo i polovno auto je lutrija... Može od samog početka bit g#vn%, a može te služit dugo, dugo, bez greške...