Jako lep auto po mom misljenju, i ja jurim da zamenim mog starog Clia za ovakvog uz doplatu.
Ne bih da ti ubijam volju za kupovinom ali iz nekoliko razloga mislim da je ovaj Clio jako jako sumnjiv...
Ne vidim lepo na slici ali Clio sa ovakvim enterijerom, znaci sa plavim lajsnama na instrument tabli, plavim sedistima i plavim tapacirima na vratima mora da ima plavo I na kraju dci oznake. To proveri obavezno.
Moj komsija radi u Reno-ovom servisu u Beogradu i on odrzava mog Clia i znam da mi je pricao da Clio dizel imaju probleme sa turbinama. Ali rekao mi je da su turbine za DTI verzije dosta jeftinije nego ove za DCI. Rekao mi je da pri kupovini Clio dizela samo treba proveriti kompresiju da ne bude mnogo manja od novog auta, ostalo je sva manje vazno. To su njegove reci.
Vidim da ovaj auto na zadnjim vratima (trecim) NEMA renoov znak unutar kojeg se nalazi ona zajebancija za otvaranje vrata (ono sto pritisnes i otvoris gepek vrata). to bi isto trebali pitati prodavca zasto nema.
Eto, to je moje misljenjem uglavnom jako lep auto, prelep. Imao sam priliku da ga vozim, neverovatan je osecaj dok sam iz mog Clia seo u ovakav, kvacilo gas kocnica sve je mekano kao sir, volan izuzetno lagan, preglednost napred odlicna, pozadi malo slabija zbog sirokih zadnjih stubova i odlicno drzi po krivinama.