Kmich tesko ti je reci uzmi bas taj bajs... ima ih dosta slicnih, najbolje da sam skuzis neke stvari, a to je da recimo svi brendirani proizvodjaci uzimaju djelove skoro od istih proizvodjaca, tak da imas recimo na 99% bicikala ili shimano ili sram mjenjacke djelove, onda otvoris jedan od onih linkova koje sam stavio, pa pogledas same cjene tih djelova po komadu, pa skuzis vec po cijeni o kojoj se kvaliteti radi... za sram kolko se sjecam ti krece od losijeg prema boljem : x4,x5,x7,x9,x0... mislim da je x5 vec dosta dobar mjenjac i za nekog rekreativca netreba bolji.... pogledas si i za shimano na njihovom sajtu kak im krecu mjenjaci... ak znas engleski na mtbr se cesto nadju reviewovi od bas nekih komponenti koje te zanimaju, jer je mislim jedan od vecih sajtova za to.... pogledas si i nas forum, dropbike, ima takodjer izbora sto se tice rabljenih djelova... uglavnom, najbitnije ti je da ti rama pase, da ti se svidja i da je neki standard, da nije kinez, pa ima neke svoje mjere na koje poslje ni volan ni pogon ni sic ne mozes staviti
Znaci pogledaj si cijene djelova po ducanima i po oglasnicima, ak bi bas trebalo da znas kakav te izdatak u najgorem slucaju moze ocekivati...