Ruff di si uzeo gume, kolko para, kak si zadovoljan sa grip/otpor kotrljanja?
Teteac imas neke zracnice kostaju pun qrac, ali cak i cavao kad ih probije ne ispustaju
... inace, ovisi kakve su vanjske i unutarnje gume... recimo znam da su se za onaj jedan model od continentala jako zalili da se busi nenormalno ko da je od papira guma, ne znam jel to bio race king ili koji model.... jbga Ja mogu kucnut, ove weirwolf vozim vec neko vreme po makadamu, zemlji , polju, sumi i jos nisam probusio
I da, da napisem za ono
ulje sa prosle stranice, keramicko ....
Daklem oprao sam lanac ono ful ful, bio je cist ko suza, onda sam tek skontao koliko je vec razyeban, jer ima preko 7000 km
Ful dobro sma ga namazao sa jedne i druge strane , stavio na bajs, kad se osusio provozao se, pa opet dobro namazao... i mogu reci da nisam zadovoljan
skripi, glasan je , nakon ne znam koliko voznji, svaki put bi posle jos namazao i ajd nakon 10 takvih mazanja se kao malo stisao, ali opet nakon nekih 20 km postane glasan... mooozda je do mog izderanog lanca zrelog za promenu i ima previse lufta da bi ulje to zadihtalo :/ Inace prasina se stvarno jako malo lovi, i prodjes jednom krpom, ocistio si lanac... Ali mislim da cu prvom prilikom opet na teflon...