Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
znači ima dosta biciklijada po RHova u SB je prošla ODLIČNO, jedan se zgruvo s bajkom jebeno imo je sreće jebe#e....nego jel ima ITKO iz BIH, ili da je bio na planini Motajica...ja si kontam skupit raje i zapalit gore, al nisam nikog čuo da je išao tamo na vožnju pa ono
evo ja i fredn jucer bili do Sljemena, pa ajd jos i do Zagreba Nekih 126km sam napravio... super je ona Zagrebacka strana Sljemena za spustanje
Sad je u planu kupovina bmx freestyle sa tegovima
haha , ma hajde prvo slovo razlicito xD , moze , joj ovaj neam sajlu od zadnju kocnice , a skroz je cudna jer se neke 2 sajle provlace ako me razumijes , pa gdje bi to mogao kupit ?
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
umjesto motora uzeo bajk novi giant 29" felgehidraulikčne kočniceskinuo mačje očisic je pretvrd, neki kazu da se trebam naviknuti, ali sve planiram uzet neki geliranitek kad sam ga parkirao pored skutera skuzio da imaju istu kombinaciju boja
prvo, nabavi si bicke ili si naruci prek ebaya, ima samo undershorts sa tim umetkom.... drugo, mozes ako imas mogucnost otic u neki bolji shop, pa ti izmere guzicu i prema tome vidis koji ce ti sic najbolje pasati pa si kupis.... treca stvar, sta god uzeo trebas neko vrijeme voziti dok se ne naviknes...puno sretnih kilometara, i nemoj da nakon mjesec dana bajs pocne skupljat prasinu PS:U Radoboju je 21. neka utrka, jel misli tko ici ?