Općenito > Generalno o skuterima

kupnja novog skutera - beverly, runner ili?

<< < (4/9) > >>

dusVu:
ovaj derbi ramla se hebeno isplati ako je to ta cijena...ja da uzimam novi skuter svakako bi to uzeo u obzir  :icon_thumright:

Loris Ri:

--- Citat: vale_vx - 25 Travanj, 2011, 13:21:03 ---vidit ću ako ima još koji gp1 250, jer ako je cijena 28tkn onda bi ga mogao uzet i još vozački lako.
ako ne ću prvo ić probat beverly 125 ako imaju, ako je jako trom ću rađe polagat prvo pa uze neki jači.
a i vidit ćemo što će bit sa popustima, pa ću odlučit već

--- Kraj citata ---
nije on tolko trom ima on snage,beverly je za duzi put i po gradu predobar,a vx/r,derbi 125/250 je vise za agresivniu voznju...a vidi ti sta ti se najvise svida kako ti pase radi financija,probaj neke motore pa sam izaberi koji ti najvise pase... :icon_thumright: :icon_thumright:

gokiSP:
Derbi je puno vozljiviji od beverlya. Istina, beverly je malo udobniji, ali ni derbi nije toliko neudoban. Bev 125 ne bi uzeo jer je tih 125 premalo za taj skuter. I za po gradu mi je bio slab.

3alfa3:

--- Citat: gokiSP - 25 Travanj, 2011, 15:36:24 ---Derbi je puno vozljiviji od beverlya. Istina, beverly je malo udobniji, ali ni derbi nije toliko neudoban. Bev 125 ne bi uzeo jer je tih 125 premalo za taj skuter. I za po gradu mi je bio slab.

--- Kraj citata ---

125ccm 4T postoji samo zbog toga sto ga se u nekim zemljama EU moze vozit sa B katgorijom, a u ostalim zemljama (kao i u HR) sa A1 kat. Ruku na srce, 70ccm 2T je agilniji od njega, pogotovo zbog kilaze. Taj 125 treba vozit ko "male" skutere - stalno full gas. Takav nit ce trosit malo, nit cetrajat dugo. Ovi novi 300ccm 4T od pjadja su super mashine i nebi mi palo na pamet od maksija uzet nista ispod toga. Ekonomicni, jednako kosta servis, trajniji.... Al traze vise od A1 kat. Po meni, puno (i financijski) isplativija kupnja

M!cko46:
imas tu u oglase derbija 250 za 2700e prodaje black rox

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju