Općenito > Generalno o skuterima
kupnja novog skutera - beverly, runner ili?
ChRiStIaN:
Vozio nešto od toga kaj si spomenul pa da ti dam kratki feedback...
Runner 200 - Lijep izgled, meni je super osječaj u vožnji al na malo dulje rute neudoban. I stariji i noviji model. Imal si i sam ja mislim runnera pa performanse znaš a cijena od cca. 30 soma kuna za novoga je previše po meni jer ih ima po oglasima tone, malo voženih, starih godinu dvije za dosta manje love
Beverly - Vozio sam onaj 250 i odličan je. Udoban, po performansama blizu runnera al u udobnosti dosta odskače na bolje ;) Meni osobno ružan dizajn ima, više onak neki retro...udobnost dakle super, vozne osobine tu negde...
Derbi rambla - Ne izgleda loše, valdja je kvalitetniji od gp1 kojem je završana obrada u rangu nekog kineza ::)
Ugl vidim da pikiraš na piaggio agregate o kojima se sve zna. Provjereni su, sigurni, odlični, kvalitetni! ;)
ChRiStIaN:
--- Citat: M!cko46 - 25 Travanj, 2011, 16:13:10 ---imas tu u oglase derbija 250 za 2700e prodaje black rox
--- Kraj citata ---
Budimo realni, preveč je to para za skuter po kojem svi pljuju (ne mislim jer je njegov i baš taj nego općenito) a i rekel je dečko da novoga kupuje ;)
ivan007:
ma ja bas gledam st 200 i u oglasnicima 2008-2009 oce ljudi 20 soma kuna(vrjedi) nego onda cu radje novog uzet 2011 za 10 soma vise 3 godine noviji i 0 kilometara :dontknow:
vale_vx:
što se runnera tiče imao sam oba 125/200 i novi i stari model, pa ih znam u dušu.
s novijim modelom sam bio prilično zadovoljan, ali mi je sad glupo uzet opet isti skuter kakav sam kupio novi prije 5god, i još ga sad platit više nego onda.
polovno neću, dosta mi je polovnog, želim da neko vrijeme nemam brige oko popravaka, mijenjanja guma i sl., a i ovo će ić na diners na 36 rata, a keša nebi ionako imao 3t€ za neki prosječan polovni skuter, na kojem bi me opet dočekalo nešto, ili servis ili gume ili oboje.
alfist159:
Ima ti na rabu vx200 stanje znaš, skuter nije za baciti, dogovorte se... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju