Općenito > Generalno o skuterima
kupnja novog skutera - beverly, runner ili?
vale_vx:
--- Citat: B.E.R.O. - 24 Travanj, 2011, 19:26:05 ---Neznam sto se tice kvalitetom izrade,ali masina je Piaggio a cijena je 2000 eura manja to je ipak usteda.
Trenutno best buy sto se tice ustede i jos ti je i blizu.
Probaj vidjeti nista te ne kosta!!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
naravno da ću pogledat, ipak je dosta love u pitanju, recimo rambla 125 je ispod 20tkn, ali i rambla 250 i gp1 125/250, svi su jeftiniji recimo od runnera st125 koji mi je prije bio najjaftinija solucija.
nazvat ću u utorak odmah da vidim ako imaju još neki na lageru
ivan007:
ajde ako bude to sto si prico 10-15% popust molim te javi mi na pp ja kupujem jako brzo najvjerojatnije gilera st200 dugo sam razmisljo dal polovan motor ili to i eto opet odabro skuter :dontknow:
vale_vx:
--- Citat: ivan007 - 24 Travanj, 2011, 20:32:09 ---ajde ako bude to sto si prico 10-15% popust molim te javi mi na pp ja kupujem jako brzo najvjerojatnije gilera st200 dugo sam razmisljo dal polovan motor ili to i eto opet odabro skuter :dontknow:
--- Kraj citata ---
ok, nema frke.
ja motor nebi, meni ovo treba za ljetne gužve najviše po otoku, i eventualno skočit nekad do faksa u opatiju, a stvarno više nebi rabljeno, nego jednom novo, a koliko ću ga ja sad vozit neću imat puno održavanja u narednih par godina. računam negdje 3-4tkm godišnje, pa bar 3godine će proć do prvog poštenog servisa i promjene guma
Loris Ri:
beverly bi ti bio bombon samo ne 125,jer je dosta trom sa tom masinom na toj kilazi.....meni osobno je derbi gp1 predivan i masina je provjerena samo ima dosta prica sa nekim kvarovima,ali to je sve do odrzavanja i brizi vlasnika...
vale_vx:
--- Citat: Loris Ri - 25 Travanj, 2011, 11:32:53 ---beverly bi ti bio bombon samo ne 125,jer je dosta trom sa tom masinom na toj kilazi.....meni osobno je derbi gp1 predivan i masina je provjerena samo ima dosta prica sa nekim kvarovima,ali to je sve do odrzavanja i brizi vlasnika...
--- Kraj citata ---
vidit ću ako ima još koji gp1 250, jer ako je cijena 28tkn onda bi ga mogao uzet i još vozački lako.
ako ne ću prvo ić probat beverly 125 ako imaju, ako je jako trom ću rađe polagat prvo pa uze neki jači.
a i vidit ćemo što će bit sa popustima, pa ću odlučit već
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju