Općenito > Generalno o skuterima

kupnja novog skutera - beverly, runner ili?

(1/9) > >>

vale_vx:
evo počeo sam polako razmišljat o kupnji novog skutera jer mi je dosta popravljanja starih i sl.
najviše me interesira beverly 300 novi, cijena je malo ispod 36000kn, ali problem je u tome što imam samo a1 kategoriju, pa bi još morao položit a2 što je opet oko 3500 i evo me na 40tkn, što je malo too much.
postoji sad i novi beverly 125ie koji je malo jeftiniji, oko 33500 i nemoram ništa polagat. nisam još čuo ni vidio novi 125 i.e. agregat pa me zanima ako tko ima kakvih saznanja o njemu, kakav je, kako ide na skuteru od 160kg, potrošnja i to.
i zadnja solucija je provjereni runner st125-28000kn i opet bez polaganja. ako je sličan zadnjem vx-u(06) kojeg sam imao onda znam sve o njemu, samo mi je malo glupo sad kupit novi skuter kakav sam kupio također novi prije 5god kad je izašao novi model, i još je sad veća cijena nego prije.

također ako netko ima kakav prijedlog za još nešto, neka slobodno predloži.

i još nešto, znam da je svake godine piaggio HR imao popust negdje od sredine 5. do kraja 6. mjeseca, i uvijek je bilo oko 10-15%, što nije zanemarivo baš, pa ako slučajno netko zna oće što bit ove godine

B.E.R.O.:
Kupi si Beverly-a udobniji je.Sto si stariji sve manje ce te zanimati neko tuniranje i drk...
Doce ti da sjednes i da se vozis.
Imas kofer mjesta za sitnice,udoban je mozes otici gdje hoces.
A sad vozacka,dosta je novaca ali kad polozis onda si miran danas sutra ti moze doci da kupis nesto jace i sta onda opet moras misliti kako nemas vozacku.
Ovako si miran,sad kako hoces!!!

3alfa3:
Svakako bi preporucio 300ie mashinu bez obzira na visu cijenu zbog dozvole. To je stroj, a 125ccm je (budimo iskreni) - igracka koju treba gazit da bi se normalno kretao u prometu

petar_speedy:
http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=175&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=7

A šta kažeš na sportcity i još ti ostane za vozačku

3alfa3:

--- Citat: petar_speedy - 24 Travanj, 2011, 15:09:40 ---http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=175&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=7

A šta kažeš na sportcity i još ti ostane za vozačku

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

dobra ideja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju