Općenito > Generalno o skuterima

kupnja novog skutera - beverly, runner ili?

<< < (9/9)

derbiGP1:

--- Citat: tuta125 - 29 Lipanj, 2011, 22:01:10 ---je je, rabljeno cu uzimat tako da cu najvjerojatnije uzet 250, cini mi se sasvim dovoljno  :icon_thumright:

mene je iskreno strah uzimat i.e. zbog loseg benzina u hrvatskoj, karb verzija mi zvuci puno sigurnija. ima li itko iskustva s tim? vale, tebi je jos nov tako da vjerojatno dosad nisi imao nikakvih problema?

--- Kraj citata ---

imam ja 300 i.e. mašinu  kako su mi rekli u salonu (Filipe izbjegavaj tenkirat na INI iako znam da ti je najbliza) i drzim se toga, stvarno problema nema, motoric ko bonbocic

tuta125:

--- Citat: derbiGP1 - 07 Srpanj, 2011, 16:47:43 ---imam ja 300 i.e. mašinu  kako su mi rekli u salonu (Filipe izbjegavaj tenkirat na INI iako znam da ti je najbliza) i drzim se toga, stvarno problema nema, motoric ko bonbocic

--- Kraj citata ---

to mi je drago cut ali je problem sto u nekim gradovima nema benzinskih osim INA-e...

derbiGP1:

--- Citat: tuta125 - 07 Srpanj, 2011, 18:21:19 ---to mi je drago cut ali je problem sto u nekim gradovima nema benzinskih osim INA-e...

--- Kraj citata ---
da, to je vec problem jbg. isto tako ne valja ga vozit na rezervi, ima nekakav problem sa pumpom koji vuce od pamtivjeka taj quasar. dakle prije rezerve na tank i trebalo bi stimat

tuta125:

--- Citat: derbiGP1 - 07 Srpanj, 2011, 19:17:49 ---da, to je vec problem jbg. isto tako ne valja ga vozit na rezervi, ima nekakav problem sa pumpom koji vuce od pamtivjeka taj quasar. dakle prije rezerve na tank i trebalo bi stimat

--- Kraj citata ---

to nisam znao, hvala na info  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju