Općenito > Generalno o skuterima
kupnja novog skutera - beverly, runner ili?
derbiGP1:
--- Citat: tuta125 - 29 Lipanj, 2011, 22:01:10 ---je je, rabljeno cu uzimat tako da cu najvjerojatnije uzet 250, cini mi se sasvim dovoljno :icon_thumright:
mene je iskreno strah uzimat i.e. zbog loseg benzina u hrvatskoj, karb verzija mi zvuci puno sigurnija. ima li itko iskustva s tim? vale, tebi je jos nov tako da vjerojatno dosad nisi imao nikakvih problema?
--- Kraj citata ---
imam ja 300 i.e. mašinu kako su mi rekli u salonu (Filipe izbjegavaj tenkirat na INI iako znam da ti je najbliza) i drzim se toga, stvarno problema nema, motoric ko bonbocic
tuta125:
--- Citat: derbiGP1 - 07 Srpanj, 2011, 16:47:43 ---imam ja 300 i.e. mašinu kako su mi rekli u salonu (Filipe izbjegavaj tenkirat na INI iako znam da ti je najbliza) i drzim se toga, stvarno problema nema, motoric ko bonbocic
--- Kraj citata ---
to mi je drago cut ali je problem sto u nekim gradovima nema benzinskih osim INA-e...
derbiGP1:
--- Citat: tuta125 - 07 Srpanj, 2011, 18:21:19 ---to mi je drago cut ali je problem sto u nekim gradovima nema benzinskih osim INA-e...
--- Kraj citata ---
da, to je vec problem jbg. isto tako ne valja ga vozit na rezervi, ima nekakav problem sa pumpom koji vuce od pamtivjeka taj quasar. dakle prije rezerve na tank i trebalo bi stimat
tuta125:
--- Citat: derbiGP1 - 07 Srpanj, 2011, 19:17:49 ---da, to je vec problem jbg. isto tako ne valja ga vozit na rezervi, ima nekakav problem sa pumpom koji vuce od pamtivjeka taj quasar. dakle prije rezerve na tank i trebalo bi stimat
--- Kraj citata ---
to nisam znao, hvala na info :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju