Općenito > Generalno o skuterima

kupnja novog skutera - beverly, runner ili?

<< < (2/9) > >>

vale_vx:
ne zanimaju me više tuniranje, kitevi, auspusi i sl, to sam prošao više puta sa više skutera, i dosta mi je toga i šarafljenja i sl.
sad mi treba da sjednem i vozim, bez popravljanja i bez smrada, po mogućnosti što udobnije i uz što manju potrošnju.

znam da je 125ccm malo, i bilo bi mi dovoljno samo za po rabu, a ipak imam u planu tu i tamo se zaletit do opatije na faks, kad imam samo jedan ispit mi je puno zgodnije, brže i jeftinije sa skuterom.
onda bi mi bilo puno bolje s 300 naravno, samo mi je malo to još nategnuto s financijama.

btw. i ovaj sportcity mi nije loš, ali nekako mi nije legnuo od početka, jedino je cijenom konkurentan, ali mi više izgleda kao pravi gradski skuter.

p.s. nije ni nexus loš, ali je još skuplji :icon_biggrin:

M!cko46:
runner 200?

B.E.R.O.:
Uzmi si skuter sa vecim kotacima i sa koferom.Govorim ti zbog udobnosti stabilnosti i svega.
Beverly je odlican skuter,ni ovaj Sportcity nije los.
A po meni posto sam ljubitelj Peugeota preporuka Geopolis a ima masinu od Beverly-a a i cijenom je isto tu negdje samo po meni pet puta ljepsi...

http://www.>>>reklamiranjereklamiranje

vale_vx:
runner 200 mi otpada, jer ako već idem polagat onda bi uzeo beverly rađe.
a sad si mi bero dao razmišljat, ali ne s peugeotom koji mi nije baš napet jer košta ko i beverly a meni je on ipak ljepši, nego s ovim derbijem, nije ni rambla toliko loša, ali vidio sam i gp1 125/250 da su još na debelom popustu, isto 08god, samo treba vidit ako ih još ima, jer tko zna dal je ova ava ažurirala stranicu zadnje vrijeme. zvat ću za to u utorak da vidim

samo znam da ekipa baš s tim derbijima nije bila oduševljena, ne toliko s agregatom koji je ionako piaggio, već kvalitetom obrade, pa ako još tko ima komentara

B.E.R.O.:

--- Citat: vale_vx - 24 Travanj, 2011, 19:19:03 ---runner 200 mi otpada, jer ako već idem polagat onda bi uzeo beverly rađe.
a sad si mi bero dao razmišljat, ali ne s peugeotom koji mi nije baš napet jer košta ko i beverly a meni je on ipak ljepši, nego s ovim derbijem, nije ni rambla toliko loša, ali vidio sam i gp1 125/250 da su još na debelom popustu, isto 08god, samo treba vidit ako ih još ima, jer tko zna dal je ova ava ažurirala stranicu zadnje vrijeme. zvat ću za to u utorak da vidim

samo znam da ekipa baš s tim derbijima nije bila oduševljena, ne toliko s agregatom koji je ionako piaggio, već kvalitetom obrade, pa ako još tko ima komentara

--- Kraj citata ---
Neznam sto se tice kvalitetom izrade,ali masina je Piaggio a cijena je 2000 eura manja to je ipak usteda.
Trenutno best buy sto se tice ustede i jos ti je i blizu.
Probaj vidjeti nista te ne kosta!!!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju