upravo tako
dino
a ovo lik sto tvrdi da radi smrtni slucaja presto se proizvodit je glupo..pa jbt pogledaj koliko ljudi pogine sa R1 ,Cbr,Ninjama ?crosericama ?drugim skuterima ? pa opet ih nisu prestali proizvodit ...malo glupa ti je ta teorija ..ja zam sta sam cito pa ti pricaj sta hoces i drzi se te glupe teorije i ova temu sam postavio da se vidi kakav je novi runner i kako ce izgledat...a ne da se tu sere kao da nevalja nicemu i slicno ..molim bez takvi sranja ...i nekih glupi prica....ti imas starog runnera i neznam sta da izadje kakva ljepota od scoota ti ces rec tvoj najbolji i najljepsi....ja imam novog runnera ali opet kazem Derbi Gp1 definitivno ljepsi 5 puta ,zato budi real momak ,takvih ovdje kod mene u gradu ima 100000 ,imaju golfa 5 i lik dodje sa Ferrarijem F430 oni mu nadju 1001 prigovor ,trosi puno ,skupi dijjelovi vak nak i na kraju po njihvoj prici ispadne njihov golf 5 bolji od F430(smijesno)a ti vidis onog konjica naprijed i kad lik da gas i sve ti je jasno....isto tako ovo ljeto je dolazio lik iz srbije sa Lamburghini Murcielago Lp640 zivi u srbiji ali je iz njemacke i jedan takav kao ti gorane tvrdio je da je njegov BMW M3 iz 2006 godine bolji od Lp640(smijesno) ,ono isto tako 100 prigovora nekakvi,al lik kad zabi gas kad ga okrenu na pola ceste i kad ode kazalja za obrtaje do maksimel...cijeli grad zvoni .svi stali i gledaju koda je Boing proso a ne auto,ovaj sa bmwom uso u auto i otiso hahah,tak da budi real..ja ne kazem mozda stari runner ima bolje preformanse i neke jos stvari..ali i novi ima svoji vrelina i neke stvari sto nema stari...tak da ne mozes reci nikako da je jedna ili drugi bolji....mozes kao misljenje ali tvrdit to jock.....et toliko od mene ....ak se nastavi svadja i to molim admina da izbrise temu ili je uredi,sve suvisno pobrise..hvala....