Dosad napravio tek 130km
Polozaj je nesto visi nego na baotianu, sjedi se ok, zacudo, ovjes je tvrđi, ali ne smeta iako ispada dosad da je baotian ugodniji iako ima manje mjesta za noge. Nista posebno lose ne mogu reci, jako se lijepo vozi, dobro koci.... Malo ju hebe jos ler, nekad se pogasi, ali kazu da je do povecane smjese u korist ulja radi razrade. Opcenito, jako voli gire, samo gas gas gas
Potrosnja ocekivano veca, skoro 4lit zasada ispada, vidit cemo kasnije. Iza postavljen kofer, otezano tocenje i potrebni duzi spretni prsti, ali da se, stvar navike. Mogu reci da bas odlicno izgleda sa koferom, baotian je bio ruzan
Na kraju jedna od bitnijih stvari: Lose ide. Ocekivao sam da ce sa te dvije serijske blokade ipak ici bolje od 4T. Sami trzaj starta je bolji i to je to, uzbrdice je baotian bolje podnosio, a luna sa blokadama (jedna na variomatu) nece ni nizbrdo
Ne brinem jer osjecam potencijal. Kazu ovlasteni da je to moja odluka sto cu i kako zelim. Pitanje glasi sto tocno da se napravi za rijecke ceste i kada? Zbilja mi nije potrebno neka veca brzina od realnih 55, ali bi ocekivao da se sa 2T mogu vozit dvije osobe priblizno kao na baotianu kad sam sam, kao i sami start i zivost. Takoder, savjetuju ne voziti drugu osobu do 500km. Prvi servis je na 300, da li da vec tada naparve nesto i sto?
inace, Vision 2 zbilja izgleda odlicno!