Pomalo se okrece 1200km, pa evo jos dojmova...
Gledano do 1000km, nisam bio zadovoljan. Nikad ne znas hoce li upaliti, cak i ako stoji samo pola dana i kad dodes ujutro iako je bar 10C! Desavalo se da upali, odmah cok digne gire i ugasi se stogod ja radio i onda ga je toliki problem upalit da po ko zna koji put ispraznim accu. Tad ne pomaze ni trik sa rukom na zraku za filter
Inace, rekao bi da mi nesto sa satom nije ok, naime, sad ga drzim nepodesenog, stalno pise 12h i rekao bi da nemam problem sa samopraznjenjem baterije kao prije
Morat cu uskoro opet aktivirat, cisto da se uvjerim da on prazni bateriju (iako to suludo zvuci)!
Nedavno sam preuzeo skuter sa drugog servisa na 1000.... zbilja ne znam sta su mu radili, ali ovo je sad sasvim druga prica! Uvijek pali izprve (OK, istina da je zatoplilo, ali ni 10C ne bi trebao biti bas nikakav problem!), rado prima gas bez ikakve zadrske (prije je to bila lutrija) i cak i kad je pod cokom minimum je manji nego ikad prije, kad se zagrije stalno imam fobiju da ce se ugasit, na semaforu uopce ne cujem da radi ispod kacige, ali na moje cudenje i dosadasnja iskustva, jos se nije nijendom pogasio, sto mi uvijek nekako bude komicno na semaforu
Same perfomanse su prosjecne jer je sve serijsko osim rolica 4.0, volio bi nesto expresniji start od samog stajanja pa dok krene, kasnije je ok. Na uzbrdicama, tako tako, bolje od prosle batine je, vise se vrti i dojam je bolji, ali ne mogu se otet dojmu da sam ocekivao vise, pogotovo jer trosi litru vise od batine
Ali ok, dobro se vozi, mogu i dvojica puno lezernije nego sa batinom i ako idalje sam motor bude ovako radio kao trenutno, bez nekih iznenadenja, ja happy!!
btw, prednje kocenje skripi sada, maaaalo je iritanantno, nije strasno, ali.... valjda ce proci