@Luna, ova tvoja je impresivna, kako si postigao takvu zivost i start? Ludnica! Koliko ima km?
Inace, nekim cudom i okolnostima jos nisam napravio ni 300km, nekih 270 i uskoro cu na servis.
Dojmovi, hm, na oko 200km cim je zahladilo to jutro akumulator je vrisnuo i radila je kurbla i tako sam vozio par dana. Vrtio je samo odmah nakon voznje a ujutro mrtav. Sad je unutra stari jos sa Baotiana koji nije radio vise od mejsec dana i taj vrti bez problema. Akumulator mi moraju priznati i staviti novi, zar ne?
Sama mjesavina nije veca u smislu da su nastimali tako vec samo prva dva rezervoara uliju dodatno ulje unutra. Iskreno, ne svida mi se kako motor radi jer imam problema cim se zaustavljam ili stanem i kad okretaji padnu, tad gas ne prima zivo nego sa zadrskom, a nekad se cak i ugasi i sve skupa mi se cini da je to zaguseno jer lijepo radi samo na girima, na minimumu nikako. Treci rezervoar je bio cisti benzin i mislio sam da ce biti bolje, ali ocito treba nesto vremena da se to rascisti. Uskoro je prvi servis pa nek se malo igraju i skinu blokade, uvjeren sam da ce to biti druga prica jer potencijala ima