negdje je bilo rasprave o haku, tj. da li članstvo obuhvaća i pomoć na cesti kad je čovjek na motoru/mopedu i slično...
stoga, ja sam danas obnovio članstvo...200,00 kn se plaća godišnje, dobiva se kartica s kojom se koristi pomoć u hrvatskoj 0-24 NEOVISNO O VOZILU kojim se upravlja, znači vezano je isključivo za vozača. još se dobije besplatno 12 revija hak-a i ima još nekih popusta u radionicama,hotelima, hostelima i slično...
već sam 8 godina bio član i dobivala se knjižica za pomoć u hr, ali je bilo vezano za marku i registraciju vozila, znači sad to nije više bitno...
ovo su svakako dobre vijesti, pa oni koji nisu znali ili nisu bili sigurni, sad mogu biti...
inače, ja sam nekoliko puta bio prisiljen koristiti usluge / prednosti haka i mogu reći da sam jako zadovoljan.
jednom mi se dogodilo da mi je puko remen alternatora na autocesti u slavoniji i ostao bez struje u 23,00...
čovjek je iz zagreba prešao 150 km, skinuo sa svog auta (citroen, isto ko moj...velika sreća)remen i na licu mjesta ga stavio i sretno sam stigao na cilj...ne moram ni govoriti da je to uključivalo članstvo, tj. bilo je besplatno...
još nekoliko puta su mi pomogli na licu mjesta, bili dosta brzi i pouzdani i mogu samo imati riječi pohvale...
eto, možemo ovdje podijeliti i iskustva...