Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Policijsko nasilje i prosvjedi !  (Posjeta: 15434 )

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Policijsko nasilje i prosvjedi !
« Odgovori #20 : 05 Ožujak, 2011, 10:25:38 »
ne smiju upotrebit toliku silu.. napominjem ti pendreci su kupljeni našim novcem isto ko i hrana koju policajci imaju u crijevima.. dovoljan ti je jedan udarac u glavu da bi se satima borili za nečiji život u bolnici. ako već moraju zauzdati masu onda suzavac itd.. makar smatram da zatvorit radićevu je protiv zakona.. zna se gdje su prosvjedi (zasada) zabranjeni, to je markov trg.. i blokada 10 metara prije trga je ok ali na pola radićeve i ostalih ulica je pretjerana uporaba sile za mene..

Znaci, policije na drugim lokacijama uopce nebi trebalo bit po gradu dok su prosvjedi?  :icon_scratch:
Pa znas kako bi to zavrsilo? Opcim kaosom, demoliranjem, spaljivanjem auta, zgrada, mozda i puno gore od toga...

Progooglaj pojam psihologija masa pa ces vidjet da se stvari vrlo lako otmu kontroli makar svi pojedinci u masi bili normalni ljudi.

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 05 Ožujak, 2011, 10:30:21 »
pa ima toga i u zapadnoj europi :icon_biggrin:

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
« Odgovori #22 : 05 Ožujak, 2011, 10:35:29 »
Al ovo je od njih pomalo supski..kad su tolke mase zasto ne privedu cijeli prosvjed nego kad vide da je ovako neko nejak..onda idemo nas 5 na njega strpaju u kombi i gotovo..mislim ono  :icon_scratch:
Ne brže od života!!

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #23 : 05 Ožujak, 2011, 10:38:18 »
Al ovo je od njih pomalo supski..kad su tolke mase zasto ne privedu cijeli prosvjed nego kad vide da je ovako neko nejak..onda idemo nas 5 na njega strpaju u kombi i gotovo..mislim ono  :icon_scratch:

Zbog cega da privedu ciejli prosvjed? Pa privode samo junacine iz prvih redova koji ne prosvjeduju na nacin na koji se civilizirano prosvjeduje. 99,9% prosvjednika se ponasa kako treba.
Ne znam sto ce "mirnom" prosvjedniku teleskopska palica i slicni rekviziti

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #24 : 05 Ožujak, 2011, 10:52:18 »
sve bi to bilo dobro da na prosvjede ne dolaze i huligani tj huškaši nereda pa zbog takvih mirni prosvjed ispadne kaos..naravno oni dolaze na prosvjed samo s jednim ciljem,a to je radit sranja,a ne zbog vlade itd..
drot je slobodan uporabit sredstvo prisile ako je napadnut tj u samoobrani bez obzira ko mu je kupil pendrek..ako ga gađaju kamenjem i ciglama normalno da bude opalil par njih pendrekom za primjer drugima i to je opravdano.

e sad ovo kae neko rekel sa raketnim bacačem na prosvjed itd to bolje ni ne komentirat.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline Nix666

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP50
  • MojSetup: Red Sponge, dizna 64, Polini high speed, 5.25g utezi
  • MojSpuh: Gianelli Rekord
« Odgovori #25 : 05 Ožujak, 2011, 10:57:16 »
Citat:
Ali ic na prosvjede s tim ciljem, a ne sa zeljom za radit nerede. Za to postoje utakmice  :toothy12:

ova mi je najžešča  :toothy12:

alfa, nisam bio na prosvjedima
mislim da smo se krivo razumijeli
nasilje nije u redu
u redu je tuči budale na utakmicama koji misle da su face zato što uništavaju, ali nije u redu priječiti ljude da dolaze prosvjedovati, kao štonije ni u redu razbijanje na prosvjedima

policija radi svoj posao jer su predobro plačeni, pa mogu
i ja bih za minimalno 10 soma uzeo kacigu, odijelo i štit i deri...boli me ku**c za ljude, ja dobim plaču koju netko nikad ne vidi i doviđenja

razumijem policajce i isto tako razumijem i ljude, ali kužim i lopovsku vlast i zato ih treba sve razjebati i jebati u čmar sa vručom štangom

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 05 Ožujak, 2011, 11:00:52 »

i ja bih za minimalno 10 soma uzeo kacigu, odijelo i štit i deri...boli me ku**c za ljude, ja dobim plaču koju netko nikad ne vidi i doviđenja

Oni tu placu mogu samo sanjat. I to pijani, kad vide duplo

Offline oki1983

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio Zip 2t,Derbi GP1 250
  • MojSetup: malossi,multivar 2000......
  • MojSpuh: zx
« Odgovori #27 : 05 Ožujak, 2011, 11:11:48 »
ako netko zeli pravu pomutnju i kaos,sad za koji dan igraju dinamo-hajduk,i ako povuce 25 000 ljudi sa stadiona i 15 000 sa ulice,to bi moglo biti kaoticno stanje,i mislim da se u policiji pribojavaju toga,e onda bi bili neredi i razbijene glave,samo treba potpalit u pravom trenutku da situacija izmakne kontroli.
i da sva ta razjarena gomila krene u seferovu gdje nam zivi premijerka,pa mislim da bi se lagano upiskila........i ono sto se desilo neki dan,napad na policiju,bio bi maciji kasaljn naspram ovog. da se ne bi ponovila utakmica dinamo- crvena zvezda.
samo ovi na vlasti samo potpiruju vatru i sami bi mogli biti odgovorni za to!
ne daj boze da se to desi,jer bi moglo biti i smrtno stradalih!!!

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #28 : 05 Ožujak, 2011, 11:13:12 »
slusaj nemojte se tolko ljutit na policajce jer to im je posao i oni moraju to raditi
nisam fan policije al policija dosta mirno sve radi
to sto se skinsi i bbb sakupi i idu bacat kamenje po policiji i onda je pendrekovanje
to je opravdano, i ja da sam murjak bi izmlatio sranje iz glupana da mi baci ciglu u glavu.

Ljudi ne kuze jednu stvar a to je da je policija samo mentalna blokada za ljude da ne idu na markov trg
pa zar stvarno mislite da su to nasilni protesti? Pa da su nasilni protesti tih 20 murjaka sto je tam
pi poginulo u 10 sekundi da dodu ljudi s pajserima cjevima i ostalim homemade naoruzanjem.
Niti vodeni topovi ni nista sl nije ucinkovito protiv nasilnih protesta di tisuce ljudi pocne divljat.

Ja smatram da je tuc policiju bezveze i ljutit se na njih isto tako bezveze jer ima je to posao i moraju
to raditi i biti tam. One na koje se bolje ljutite su oni koji ignoriraju ta okupljanja i one budale koje
se dodu izmlatiti i gadat kamenjem.
Ja nisam ni jednog penzica ni ratnog veterana vidio da je bacao kamenje samo debile koji su s 25 jos
u pubertetu i dosli su se zbiti s policijom.

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 05 Ožujak, 2011, 11:19:20 »
Kaj je najbolje, garantiram da vecina tih istih murjaka (ako ne i svi) podrzava prosvjede.
Pa i oni zive u ovoj zemlji i njih isto pljackaju i varaju kao i njihove obitelji.

Offline oki1983

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Piaggio Zip 2t,Derbi GP1 250
  • MojSetup: malossi,multivar 2000......
  • MojSpuh: zx
« Odgovori #30 : 05 Ožujak, 2011, 11:20:18 »
smo da se nadovezem,ako se klinci iz vrtica "borovnice" i "bobica jagodica" skupe,vlada garant pada!!!!

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #31 : 05 Ožujak, 2011, 11:30:35 »
Kaj je najbolje, garantiram da vecina tih istih murjaka (ako ne i svi) podrzava prosvjede.
Pa i oni zive u ovoj zemlji i njih isto pljackaju i varaju kao i njihove obitelji.

toe to...al im je dužnost i posel da uspostave granicu i red i zaštite javna dobra.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #32 : 05 Ožujak, 2011, 11:37:15 »
vlast se mijenja samo revolucijom. Tak je oduvijek. Demokracija i te spike su za malu djecu, sve vlade su krvavih ruku i prljave od novca.

Revolucijom...? Švedska, Norveška ili Australija su postale ovakve kakve jesu (praktički komunističke/socijalističke države bliže Marxu i Engelsu nego je ikad SSSR ili Yuga bila) revolucijom...? Jok, bato... Revolucijom su postale samo propast-države, tipa DDR, SSSR, Kuba, Sj. Korea...

Do ODRŽIVIH rezultata se dolazi isključivo EVOLUCIJOM, ne revolucijom... Pa kome pravo, kome krivo, ali to je tako... Revolucija je prečica, neodrživa, jer se stepenice ne mogu preskakat bez posljedica...
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #33 : 05 Ožujak, 2011, 11:41:22 »
pa kak je nastala hrvatska ak ne revolucijom?
nitko ne predaje vlast dobrovoljno kad je tako slatka.. evolucija mozga je prisutna kod najzapadnihij i najsjevernijih europljana a drugdje je sila jedini način.. očito iz primjera, prolistaj novine..
kak bi svrgnuo saddama, homeinija, kim jonga, mubaraka itd, razgovorancijama? no way..

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
« Odgovori #34 : 05 Ožujak, 2011, 11:45:53 »
U Hr se nije dogodila revolucija, nego EVOLUCIJA, pa rat... Moglo je lako to sve proć i bez rata, razlaz i dogovor, samo da je bilo par manijaka manje... Ali, o revoluciji nema niti govora...

Sila nije jedini način... Mubarak nije svrgnut revolucijom... O Saddamu neću niti počinjat... Vidim da ti pojam revolucije nije baš jasan... Pa vjerojatno niti demokracije i demokratskog procesa... Onda je i Ghandi revolucijom istjera Engleze iz Indije, jelda...?

:zubo:
« Zadnja izmjena: 05 Ožujak, 2011, 11:48:01 Doomsday »

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
« Odgovori #35 : 05 Ožujak, 2011, 11:50:08 »
U Hr se nije dogodila revolucija, nego EVOLUCIJA, pa rat... Moglo je lako to sve proć i bez rata, razlaz i dogovor, samo da je bilo par manijaka manje...

Da da moglo je sve i nije..i bli nas brige zivimo kako moramo..drugacije nemozemo i gotovo glupo razglabat o tome vise
Ne brže od života!!

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #36 : 05 Ožujak, 2011, 11:54:51 »
sve je meni jasno, nemam 15 godina nego 36.. evolucija da u stanju mozga ali na terenu ništa to nije pomoglo hrvatskoj.. i dan danas naši političari nemaju nacionalni interes nego osobni.. slava, novac itd.. tak je bilo i u jugi.. izbjegla bi hrvatska rat da nije imala tolika bogatstva i ljepote koje su srbima bile privlačne.. slovenija se izvukla s jednom ogrebotinom jer je mala i nije bila zanimljiva srbima.. a pojam velika srbija je desetljećima bio u evoluciji mozga jugo političara i zato je rat kao način odcjepljenja bio neizbježan.. u interesu srbije i europe tada je bila ujedinjena yugoslavija u formi kao i 40 godina ali srbi nisu pristali na konfederaciju.. koristi koje su imali od hrvatske su bile neprocjenjive, odcjepljenje je bilo krajnje neprihvatljivo za srpsku stranu.. zato je došlo do rata..

Offline MAX SLAVONIJA

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: PEUGEOT SPEEDFIGHT 2
  • Moja Kaciga: VEMAR- airbrush
Lijepom i poštenom našom...
« Odgovori #37 : 05 Ožujak, 2011, 11:56:08 »
Sve smo dublje u blatu.Huligani bacaju cigle na specijalce.Ovi ne smiju ništa osim papar spreja (skidamo gaće pred Europom) ,a rade za plaću kao i mi i najradije bi i oni bili sa ove strane ograde.Vlada se posipa pepelom (kao:koji prosvjedi,ma nema toga kod nas...),oporba sjedi u čošku i čeka što će se odigrati,i samo s vremena na vrijeme dolije benzina na vatru.Kruh gorvo,šećer,ma sve ode gore,a mi i dalje imamo glavu u pijesku.Ne možemo si pomoći.Ja sam branitelj i ovo definitivno nije Hrvatska za koju sam se borio...Kada dodju izbori valjda nećemo opet biti glupi.Birajmo mlade ljude,koji još nisu iskvareni,a ne opet ove stare lopove!
SVAKA SNAŠA VOLI MOTORAŠA,SKUTERAŠA I CURA I SNAŠA!!!

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 05 Ožujak, 2011, 11:59:18 »
jedan moj poznanik je rekao: čovjek koji teži i ima želju za vlasti ima problem u glavi..

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
« Odgovori #39 : 05 Ožujak, 2011, 12:03:45 »
Je, krasna izjava, i odličan način za izabrat bilo kakvu vlast, ako svi imaju problema u glavi...  ::)

I da, ova generacija na vlasti više ne može evoluirat, u glavi su još uvik isti ka i prije, ukradi za sebe od države koliko god možeš... Samo su sad gori nego prije, jer nemaju desetljeća za to obavit, nego samo 1-2 mandata... i ne, u nas trenutno nema prave opozicije... Sve je to isti kua...

Evolucija leži na mladim snagama... Sad je do svih nas hoćemo li uspit stvorit ozračje di se ona kod mladih može dogodit, ili ozračje di će mladi samo naučit od ove generacije, pa sve po starom... Triba reagirat prosvjedima, triba podržavat zviždače, triba pokušavat istjerat pravdu, svim mogućim i dostupnim demokratskim sredstvima... Pa makar iz početka samo pro forma, ali da se nešto događa... Vrimenom će to postat normalno, pa će i neke druge stvari postat noromalne... ka i PDV, oriđiđi CD-ovi i DVD-ovi u dućanima i videotekama, itd... Evolucija... :zubo: