Općenito > Propisi

Kupnja skutera i prijepis

<< < (3/9) > >>

ivanm:
isplati se..

Tino22:
Dali mi netko može reći koliko otprilike košta taj prijepis motora?

B.E.R.O.:
Ja kad sam prepisivao skuter polovni kod javnog biljeznika prijepis za 50 ccm me izasao oko 50 kn,tako nekako ako se ne varam!!!

Tino22:
A daj mi reci kad si išao regat skuter dali ovi na tehničkom traže da pokažeš vozačku??
Kad sam išao regati svoj prošle godine, lik je pitao ko je dopeljao skuter na tehnički i dali imam vozačku.. ja rekao da napiše samo ime od mog starog jer on ima i A i B kategoriju..
Neznam dali je tako i sada, jer bi mi bilo glupo kupit skut i prepisat na sebe i da me zbog vozačke neće pustit na tehničkom..

3alfa3:

--- Citat: Tino22 - 26 Veljača, 2011, 00:46:57 ---A daj mi reci kad si išao regat skuter dali ovi na tehničkom traže da pokažeš vozačku??
Kad sam išao regati svoj prošle godine, lik je pitao ko je dopeljao skuter na tehnički i dali imam vozačku.. ja rekao da napiše samo ime od mog starog jer on ima i A i B kategoriju..
Neznam dali je tako i sada, jer bi mi bilo glupo kupit skut i prepisat na sebe i da me zbog vozačke neće pustit na tehničkom..

--- Kraj citata ---

Nikad (pa ni sad) nije bila potrebna vozacka za registrirat vozilo. Samo osobna ili putovnica vlasnika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju