Općenito > Propisi

Kupnja skutera i prijepis

<< < (2/9) > >>

igor.sb:
naravno podrazumijeva se da vlasnik koji prodaje mora kod biljeznika

Tino22:

--- Citat: ivanm - 24 Veljača, 2011, 15:19:07 ---vlasnik mora potpisati ugovor kod bilježnika, nitko to ne može učiniti umjesto njega... zapravo može opunomoćenik, al punomoć opet mora potpisati vlasnik kod bilježnika.. ovjera potpisa vlasnika se ne može izbjeći..

--- Kraj citata ---

Aha.. malo je komplicirano jer je skut promijenio dva vlasnika a nitko nije kupoprodajni napravio.. Bio sam pitao kod jednog javnog bilježnika i rekao mi je da mora doći vlasnik samo, kupac netreba dolazit, bitan je vlasnik.. A imam problem jer je ta žena koja je vlasnik tog skuta bolesna pa neznam dali ću ju uspjet nagovorit da ode to riješit..
A za tehnički me neće zahebavat ako skut nije nikad regan i što je bio vožen cijelo vrijeme?

ivanm:
nema veze jel skuter bio vožen il ne.. u slučaju da ona ne može van, bilježnici dolaze doma al u tom slučaju je skuplje a koliko ne znam..

3alfa3:
Potpisujem sve sto je ivanm napisao

Sto se tice vise vlasnika...
Tebi je bitan samo onaj koji ga je kupio u ducanu i ima racun na svoje ime

Tino22:
Situacija je ovakva:
Do vlasnika tj. vlasnice skuta mi nije problem doći, vjerojatno će pristati otići kod bilježnika samnom, ipak se poznajemo :icon_biggrin:
Što se samog skuta tiče, stanje je ovakvo: sve plastike su dobrom stanju, osim prednje koja je izgrebana sa lijeve i desne strane i podnica sa prednje strane je napuknuta malo. Sve ostale plastike su potpuno čitave i neoštećene.Skut izgleda kao da je došao iz tvornice.. Trebam zamijeniti gas sajlu, zadnje pakne,  te još neke sitnice (svjećica, ulje itd.) Skuter je Luna Vision 1, kupljen 2007 godine, ima prijeđenih 8 tisuća km.
Frend ga prodaje iz tog razloga što je dobio veliku kaznu za platiti ( 15 tisuća kn) i ne namjerava se više voziti sa tim skutom a prodaje ga za nikakve novce..

Zanima me dali se isplati kupiti taj skut za 500 kn, iako moram riješiti prijepis i tehnički + kupiti gore navedene dijelove.?
Da čujem neko mišljenje... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju