Općenito > Propisi
Kupnja skutera i prijepis
ziloryder:
--- Citat: darko zip - 06 Ožujak, 2011, 20:38:20 ---ma ništa zato ..mlad si ..naučit češ još svašta u životu... :jerk: :jerk: :jerk:
--- Kraj citata ---
:laughing3:
Tino22:
Nisam ništa još riješio..otišla vlasnica na nekakvo lječenje na more...neznam kad će se vratiti doma... :'( a baš sam mislio to sutra riješiti.. sad moram čekat da da se ova dođe doma..Da je bar javila da ide na put, onda bi to riješio isti dan i gotovo.. kako su ljudi bezobrazni ponekad. Najradije bi da mogu, našao nekog tko radi u tom dućanu da mi isprinta račun na moje ime,da nemoram čekat toliko.. :icon_biggrin:
ziloryder:
--- Citat: Tino22 - 06 Ožujak, 2011, 23:47:06 ---Nisam ništa još riješio..otišla vlasnica na nekakvo lječenje na more...neznam kad će se vratiti doma... :'( a baš sam mislio to sutra riješiti.. sad moram čekat da da se ova dođe doma..Da je bar javila da ide na put, onda bi to riješio isti dan i gotovo.. kako su ljudi bezobrazni ponekad. Najradije bi da mogu, našao nekog tko radi u tom dućanu da mi isprinta račun na moje ime,da nemoram čekat toliko.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
i ja sam 2 tjedna ceka svoj motor.,..i opet kad sam ga doveza prijepis isto tako tjedan dana :icon_thumright: strpi se isplatit ce ti se
Tino22:
--- Citat: ziloryder - 07 Ožujak, 2011, 13:30:09 ---i ja sam 2 tjedna ceka svoj motor.,..i opet kad sam ga doveza prijepis isto tako tjedan dana :icon_thumright: strpi se isplatit ce ti se
--- Kraj citata ---
Da..trebam se strpiti i to je to..nema mi druge.. ;D Dopeljao sam skuter prije par dana doma, zamijenio sam neke dijelove već,jer prijašnji vlasnik se nije baš puno brinuo o skutu.. Imam još jedno pitanje: koliko će me otprilike koštati osiguranje i rega? Skuter nikad nije bio regan...
maki 225:
--- Citat: Tino22 - 14 Ožujak, 2011, 23:44:46 ---Da..trebam se strpiti i to je to..nema mi druge.. ;D Dopeljao sam skuter prije par dana doma, zamijenio sam neke dijelove već,jer prijašnji vlasnik se nije baš puno brinuo o skutu.. Imam još jedno pitanje: koliko će me otprilike koštati osiguranje i rega? Skuter nikad nije bio regan...
--- Kraj citata ---
800kn pripremi,ja sam svog isto nekidan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju