Općenito > Propisi

Kupnja skutera i prijepis

<< < (4/9) > >>

luter:
daj covjece kupi taj skuter i ne brljavi dok ti ga neko drugi ne uzme,prijepis je pedeset kn,porez se na njega ne placa,dali imas vozacku ili ne ti ga mozes regati i to je to,sto se djelova tice,sve ces nac.isplati se kupiti ga ako neces ti ja cu ga uzeti. ;D :happy3:

Tino22:
Pojavio se problem oko računa..
kad je frend dobio račun od klinca koji mu je prodal skut, račun je bio takoreći "nov", ali valjda kako je frend držao račun pod sicem, račun je poplavio.. tj. zamrljan je plavom bojom..valjda zbog vode se logo na računu il nekaj pustilo tu boju. Na računu se vidi šta piše..tko je vlasnik,datum, koji dućan itd.. samo što je zamrljan..
Problem je u tome dali će javni bilježnik prihvatit taj račun kad ga vidi ili neće htjet ovjerit ugovor zbog izgleda računa..
Evo slike:

Uploaded with ImageShack.us

ziloryder:
E takvi mi se ljudi gade majke mi ...znas kako mi je skocio zivac..tako neke vazne papire pa to se ostavi u kuci i nedira..a neznam prijo mislim da te nebi triba zezat jer je to jedini racun nemozes stvorit drugi,,uzet takav skut koji je u voznom stanju ma da je djidji mudju isplati se za 500kn..prijepis ti je tocno 48kn neki dan prepisivala stara

Tino22:

--- Citat: ziloryder - 26 Veljača, 2011, 23:03:49 ---E takvi mi se ljudi gade majke mi ...znas kako mi je skocio zivac..tako neke vazne papire pa to se ostavi u kuci i nedira..a neznam prijo mislim da te nebi triba zezat jer je to jedini racun nemozes stvorit drugi,,uzet takav skut koji je u voznom stanju ma da je djidji mudju isplati se za 500kn..prijepis ti je tocno 48kn neki dan prepisivala stara

--- Kraj citata ---

da..i meni je skočio živac isto kad sam vidio u kakvom je stanju račun :o..mislio sam da je to neka kopija računa pa ga drži pod sicom a kad sam čuo da je to original račun...još pitam šta da radim s tim računom kad je zamrljan i zgužvan.. Trgovina u kojoj je kupljen skut je zatvorena. Valjda je vlasnik preselio  negdje..Šteta, možda bi tada dobio kopiju računa ili novi račun..Ovak ništa.. Ako će račun biti problem onda neznam šta ću napraviti.

Adler:
Meni nije jasno kako je netko ima muda vozit se svo to vrijeme i napravit 8tkm bez da je taj skut ikad regan. To sta su drzali racun ispod sica me ne cudi posto ako te policija zaustavi moras imat neku potvrdu vlasnistva ali su ga ipak tribali bolje zastitit ili drzat kopiju sa sobom mada je cijela prica sa tim skuterom u banani. Moj savjet ti je uzmi racun i odi u biljeznika pa pitaj a i na tehnicki obavezno. Taj skuter ako platis 500kn na njemu nemozes izgubit bilo da ga preprodas u djelovima ili u komadu(to govorim ako ne rijesis papire).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju