Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ja mislim da mu treba sportski, jel iz tog ne moze izvuci dovoljno obrtaja..valjda sam skapirao :S
Ovako nedavno sam na svoj pezo stavio mhr replicu i s njim presao nekih 500km i sad cijelo vrijeme skut dok je hladan zna ici 85( s tim da je prije bez kita isao 70,75) a poslije se ne mice preko 70 a dvojicom i jedva povuce 70. u biti ide isto kao sto je isao prje samo sto sad ima malo bolji start i bolje vuce. I spuh je serijski savijeni i frend ga je malo preradio tak ode se ne grije i temperature nikako ne dolazi do sredine......sad mene zanima zasto on jedva vuce pri pocetku 85 a poslije 70 i nekad do tih 70 i ne osjecam da vuce kuda se gusi.....jel problem do spuha i 8.5 rolica? dali mi treba sportski spuh i koji?
Citat: Emperor - 11 Prosinac, 2007, 19:31:01Ovako nedavno sam na svoj pezo stavio mhr replicu i s njim presao nekih 500km i sad cijelo vrijeme skut dok je hladan zna ici 85( s tim da je prije bez kita isao 70,75) a poslije se ne mice preko 70 a dvojicom i jedva povuce 70. u biti ide isto kao sto je isao prje samo sto sad ima malo bolji start i bolje vuce. I spuh je serijski savijeni i frend ga je malo preradio tak ode se ne grije i temperature nikako ne dolazi do sredine......sad mene zanima zasto on jedva vuce pri pocetku 85 a poslije 70 i nekad do tih 70 i ne osjecam da vuce kuda se gusi.....jel problem do spuha i 8.5 rolica? dali mi treba sportski spuh i koji?sa mhr replicom ide 85 ,pa moj je serijski isao toliko,ti definitivno trebas jaci spuh,moze ti samo zacvikat,i lakse rolice,katb ti treba min 17,5,jesi postelao karb poslije stavljanja kita,koja je dizna
moze i ZX,ali je to preslab auspuh za taj kit,kad bi nasao Narda ili neki auspuh takvog tipa,onda bi kit dosao do izrazaja,a rolice si stavis prema spuhu koji imas,jesi ocistio karb prije neko si ga stavljao,jer moze bit da je zastopan
Citat: speed - 11 Prosinac, 2007, 19:55:16moze i ZX,ali je to preslab auspuh za taj kit,kad bi nasao Narda ili neki auspuh takvog tipa,onda bi kit dosao do izrazaja,a rolice si stavis prema spuhu koji imas,jesi ocistio karb prije neko si ga stavljao,jer moze bit da je zastopanA neznam mislio sam uzet neki u piaggio centru recimo mhr replicu ali trenutno m ije pun jer sam vec potrosio pun k**ra* para.....moze li arrow? a valjda mi ga je ocistio jer nisam ja to stavljao ali vjerujem da je jer se lik razumiije u te stvari...
za taj kit si uzmi nešto tipa tp nardo i on će ti iz kita puno više izvući nego zx
oko 1800 kn novi,ali mas na peugeot forumu polovnih
šta nije taj spuh oko 1300 kn?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...