ovdje kod nas skoro pa nikad ništa ne valja u lidlu (osim čipsa sa sirom i lukom) prije oko 2-3 godine sam uzeo u mađi u mohaču u lidlu za nekih 800-850ft (20ak krneniz životinjica) "pametni" punjač akumulatora (nešto poput Ctek punjača samo neka kikiriki marka), aku spojen cijelu zimu na utičnicu koja nije često u uporabi (u garaži) i mirna voda
kod nas takvi punjači nisu ispod 300kn
Čips je najbolji, samo kaj ak pojedem cijlo pakovanje odjednom onda mi je malo muka
Kupio sam dosta toga u Lidlu, i mogu reći samo riječi hvale... gedore su odlične, šubler također! Jedino me minivaš malo jebe, prvo mi od pritiska iskočilo crijevo na pumpi, pa mi je fugirala visokotlačna mlaznica i sad mi je propišal pištolj! I sve to u roku od 3mj s tim da sam ga koristil minimalno, čak svaki put kad sam ga koristil mi se nekaj dogodilo...
A plačen je 850kn, inače minivaš je odličan, jak je i sve ali ti zamjenski djelovi odlaze i rekli su mi da je serija u kur*u tih zamjenskih djelova, tak da su mi sad dali u servisu one "bolje" al hvala Bogu pa imam 3 g garancije!
Kad je nekaj u Lidlu na akciji ja redovno to kupujem, jer znam i da se nekaj desi oni to odmah riješe...a i nemrem reči da je nekvalitetno! Za tu cijenu odlično!